Έμεινες με την αντροπαρέα και έχασες τη γυναίκα; Μάθε να μη το ξανακάνεις!

Έμεινες με την αντροπαρέα και έχασες τη γυναίκα; Μάθε να μη το ξανακάνεις!

Τι πιο καλύτερο από μια αντροπαρέα, να περνάς καλά με τους φίλους σου, σε μια παραλία ή σε κάποιο μπαρ και να ξεχνιέσαι με τις πλάκες και τις ατέρμονες συζητήσεις περί παντός επιστητού.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 σημεία που σε γοητεύουν στο γυναικείο σώμα και δεν τα ξέρεις

Δε λέμε καλή και η αντροπαρέα, όμως το να χάνεις τη γυναίκα για την αντροπαρέα δε λέει!!!

Και δε πως γίνεται συνήθως:

Εκείνη σε κοιτάει και το βλέπεις, το νιώθεις. Εσύ είσαι με την αντροπαρέα και διστάζεις να τους παρατήσεις. Είναι αυτό που λέμε «αντρική φιλία» που σε αυτή είσαι πιστός. Όμως εκείνη δεν το ξέρει και όπως είναι φυσικό βαριέται. Περιμένει λίγο να δει κάποια ανταπόκριση και αφού δεν βλέπει …φεύγει.

Μέσα της σίγουρα λέει κάτι για «άντρες που είναι παιδιά» ή το χειρότερο χαρακτηρίζει «γκει» εσένα και την παρέα σου. Και δεν είναι κακό να είναι κάποιος «γκέι» αλλά αν δεν είναι, είναι …κάπως να σε χαρακτηρίζουν έτσι!

Και από την άλλη μη ξεχνάς ότι αυτή είναι η …πιπίλα των γυναικών για όσα δεν …φτάνουν! Είναι κάτι σαν αυτό που λέμε εμείς οι άντρες περί …λεσβιών στις γυναικοπαρέες ή όταν δεν «πέφτει» στα δίχτυα μας…

Αν λοιπόν σου έφυγε τότε έχασες! Αν όμως υπάρχει ελπίδα μη την αφήσεις και όταν λέμε ελπίδα εννοούμε αν μπορείς να την ξαναβρείς.

Οι παλιοί λέγανε ότι οι γυναίκες δεν την πέφτουν και ότι ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Όμως οι καιροί άλλαξαν και εσύ δεν ζεις στην εποχή του πατέρα ή του παππού σου. Σήμερα οι γυναίκες την πέφτουν κανονικά και ψάχνονται.

Από την άλλη μη σκας. Κάποια θα βρεθεί και για σένα… Άλλωστε δημογραφικά οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες, επομένως έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

Σκέψου όμως ότι την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, άσε τους φίλους σου και ανταποκρίσου… Φίλοι είναι θα καταλάβουν!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...