Οι 7 σοβαροί λόγοι που σε κάνουν υποσυνείδητα να μη θέλεις σεξ!

Οι 7 σοβαροί λόγοι που σε κάνουν υποσυνείδητα να μη θέλεις σεξ!

Μπορεί εκείνη να θέλει, αλλά εσύ όχι. Δεν είναι κάτι περίεργο, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια και πολλές φορές δεν έχεις όρεξη για σεξ, χωρίς όμως να μπορείς να προσδιορίσεις τον λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 17 περίεργα πράγματα που θεωρούν σέξι οι γυναίκες!

Δες λοιπόν επτά αιτίες που μπορεί υποσυνείδητα να λειτουργούν αρνητικά στο κάλεσμα για σεξ!

1. Η εφορία

Όταν σκέφτεσαι την επόμενη φορολογική δήλωση, οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν όρεξη για σεξ γιατί να έχεις εσύ; Γενικά τα οικονομικά προβλήματα βλάπτουν τον ανδρικό εγωισμό, όμως υπάρχει και μία μειοψηφία, η οποία καταφεύγει στο σεξ για να απαλλαγεί – έστω και προσωρινά- από το άγχος των οικονομικών προβλημάτων.

2. Η αγαπημένη σου μαμά!

Πολλοί άνδρες δεν έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια όταν έχουνε πρόβλημα με τη μαμά τους. Για πολλούς εκπροσώπους του ισχυρού φίλου, ότι έχει σχέση με τη μαμά, έχει απόλυτη προτεραιότητα σε ότι κι κάνουν.

3. Όταν σε απασχολεί ένα πρόβλημα

Αν έχεις πρόβλημα στο χώρο εργασίας και είναι σοβαρό, τότε το μυαλό σου σίγουρα δεν είναι στο κρεβάτι.

4. Όταν η άλλη δεν έκανε …αποτρίχωση

Οι τρίχες στα επίμαχα σημεία των γυναικείων γεννητικών οργάνων θεωρούνται αντιαισθητικές για πολλούς άντρες.Υπάρχουν όμως και αυτοί- είναι λίγοι- που προτιμούν την σύντροφό τους με αρκετή τρίχα.

5. Αν έχεις τρακάρει το αυτοκίνητο ή τη μηχανή

Για πολλούς άντρες, το αυτοκίνητο είναι φετίχ και η μηχανή αγάπη. Κι αν το αυτοκίνητό τους έχει έστω κι ένα μικρό βαθούλωμα, τότε δυσκολεύονται να το ξεπεράσουν, πόσο μάλλον με τη μηχανή.

6. Όταν σε …πάει για ψώνια

Όταν έχεις ξεπατωθεί στις βόλτες για να αγοράσει η αγαπημένη σου ένα φόρεμα, τότε πού όρεξη για σεξ!

7. Όταν κουβαλάει την αχώνευτη κολλητή της

Όταν η αχώνευτη κολλητή της είναι πανταχού παρούσα στις εξόδους του ζευγαριού. Στους δύο τρίτος δεν χωρεί, για το λόγο αυτό, όταν η αντιπαθητική φίλη της αγαπημένης σου είναι συνεχώς με το ζευγάρι , τότε λογικά μειώνεται η όρεξη για σεξ.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...