Αναβαθμίσου σε …μηχανή του σεξ!

Αναβαθμίσου σε …μηχανή του σεξ!

Απορείς γιατί μερικοί φίλοι ή γνωστοί σου το …κάνουν συνέχεια και εσύ δεν βρίσκεις, αν και ντύνεσαι ωραία, αν και είσαι καθαρός και έχεις το τέλειο κορμί και όμορφο πρόσωπο! Απορείς τι έχουν αυτοί και πως τα καταφέρνουν να ρίχνουν τις γυναίκες σχετικά εύκολα στο κρεβάτι.
Από την άλλη, ακούς τους παντρεμένους φίλους ή συνεργάτες σου που το κάνουν πολύ συχνά με τη γυναίκα τους και απορείς και πάλι. Τι είναι αυτό που έχουν;
Αρχικά αν τους παρατηρήσεις δεν έχουν παραπανίσια κιλά. Μπορεί να μην είναι τόσο γυμνασμένοι όσο εσύ αλλά έχουν τις σωστές αναλογίες. Αυτό σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι ένα από τα ατού για να είναι αυτοί οι τύποι των ανδρών περισσότερο σεξουαλικά ενεργοί από σένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αφού τη γυναίκα τη γοητεύει και ένα καλογυμνασμένο ανδρικό κορμί!
Η γυναίκα λοιπόν επειδή είναι …περίεργο ον, εντυπωσιάζεται και έλκεται από τους άνδρες που είναι μεν χωρίς παραπανίσια κιλά και γυμνασμένοι, αλλά στα μυαλά τους υπερτερούν εκείνοι που κάνουν δουλειές στο σπίτι, όχι όμως το ξεσκόνισμα, αλλά τις άλλες τις λεγόμενες ανδρικές, δηλαδή τις επισκευές για παράδειγμα!
Σύμφωνα με Αμερικάνικη μελέτη που δημοσιεύθηκε στη «American Sociological Review», τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα και το ξεσκόνισμα, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών, αντίθετα με εκείνα που οι άντρες συμμετείχαν σε παραδοσιακά πιο ανδροπρεπείς δουλειές, όπως οι επισκευές και το πλύσιμο του αυτοκινήτου, είχαν υψηλότερη συχνότητα σεξουαλικών επαφών

Σύμφωνα με τους μελετητές οι άνδρες που έχουν περισσότερο «παραδοσιακό» ρόλο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι επιβραβεύονται από τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τις γυναίκες, αφού εκείνες περιορίζονται στις καθαρά γυναικείες δουλειές του σπιτιού!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.