Αν είσαι μοναχικός «κυνηγός» μάθε πόσες πιθανότητες έχεις να τη ρίξεις στο μπαρ!

Αν είσαι μοναχικός «κυνηγός» μάθε πόσες πιθανότητες έχεις να τη ρίξεις στο μπαρ!

Πόσες πιθανότητες έχεις να είσαι μόνος και να βρεις γυναίκα σε μπαρ; Θεωρητικά οι πιθανότητες θα πρέπει να είναι πολλές, όμως δεν είναι. Αλλά μην απογοητεύεσαι αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας για έναν μοναχικό «κυνηγό»

Βασικά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αφού οι γυναίκες πηγαίνουν εκεί παρέες, συνήθως «ανάμεικτες» (δηλαδή άντρες και γυναίκες μαζί), πράγμα που κάνει το παιχνίδι λιγάκι δύσκολο.Επίσης οι περισσότερες πηγαίνουν εκεί με τις κολλητές τους, που σημαίνει δεν θέλουν να φανούν εύκολες, ειδικά στα μάτια τους, «σηκώνοντας» έτσι τις άμυνες τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά τι μετράει για τη γυναίκα; Το μήκος ή το πάχος;

Αυτές το βράδυ είναι πιο χαλαρές, ντυμένες σέξι και θα παρατηρήσεις ότι για παράδειγμα δεν μιλάνε με την παρέα τους, κοιτάνε τους άντρες, κοιτάνε γύρω τους σαν να ψάχνουν κάτι κλπ, αφού ούτως ή άλλος αυτές που θέλουν να «παίξουν» βγαίνουν με τέτοιο προσανατολισμό και την αντίστοιχη διάθεση.

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να προσέξει κανείς, είναι το μέρος. Αν πηγαίνετε συνεχώς σε μπαρ, θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια μαγαζιά είναι πιο έντονο το «άρωμα καμακιού» ενώ σε άλλα όχι.

Στο μαγαζί που θα πας υπάρχει η πιθανότητα να έχει μόνο τραπεζάκια, δεν θα είναι δηλαδή «ορθάδικο». Εκεί μπορείς να κάνεις δύο πράγματα ή να καθίσεις στο μπαρ, ώστε να μπορείς να «αγναντεύεις» το μαγαζί ή να καθίσεις (αν προλάβεις φυσικά) σε κάποιο κεντρικό τραπεζάκι, ώστε να υπάρχει πιθανότητα να καθίσουν κοντά σου ενδιαφέρουσες παρέες.

Αν κάθεσαι κοντά της, μπορείς απλά να την χαιρετήσεις και να πιάσεις κουβέντα.

Αν τώρα είσαι μακριά της αλλά έχετε οπτική επαφή, μπορείς να της χαμογελάσεις, ή να της σηκώσεις το χέρι σου με το ποτό (κάνοντας της «γεια μας» από μακριά) ή ακόμη και να πετάξεις κάποιο λουλούδι (αν είσαι σε μπουζουξίδικο).

Αν αντιδράσει θετικά, δηλαδή χαμογελάσει και αυτή, σου κάνει επίσης «γεια μας» ή σου πετάξει επίσης κάποιο λουλούδι, τότε έχεις ήδη το πράσινο φως να πας.

Ένα tip είναι να «κυνηγάς» παρέες που είναι δυο γυναίκες μόνο. Αυτό γιατί και μεταξύ τους τα έχουν βρει και έχουν εμπιστοσύνη η μία στην άλλη αλλά και σου είναι εύκολο να τις «παίξεις». Αν είναι πολλές, σίγουρα κάποια θα προσπαθήσει να σου την «βγει», ενώ αν τα πας καλά, το σίγουρο είναι να σε θέλει κάποια για εκείνη. Επίσης όταν είναι δύο μαζί, τότε βαριούνται και πιο εύκολα και είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις, αφού είναι πιο ανοιχτές σε νέες γνωριμίες.

Εδώ καλό είναι να πλησιάζεις γυναικοπαρέες που δεν μιλάνε μεταξύ τους και δείχνουν να βαριούνται, από το να πλησιάσεις δύο γυναίκες που μιλάνε όλη την ώρα μεταξύ τους, γιατί η μεν πρώτη παρέα θέλει φανερά να γνωρίσει νέα άτομα, η δεύτερη παρέα μπορεί να έχει βγει να μιλήσει με κάποια φίλη της και -μπορεί- να ακούσεις το «φίλε, μας ενοχλείς«.

Η συζήτηση θα πρέπει να γίνει στην αρχή στο «όρθιο» και μετά από λίγο να καθίσεις στο τραπέζι τους. Δεν είναι κάποιος κανόνας που πρέπει να ακολουθείς με κλειστά τα μάτια, αλλά τις δίνεις έτσι τον χρόνο να αισθανθούν άνετα μαζί σου, προτού καθίσεις στο τραπέζι τους.

Στην κουβέντα σας θα πρέπει να είσαι άνετος, φιλικός, χαμογελαστός και ευγενικός (ούτε να στάζεις μέλια, αλλά ούτε να είσαι ψυχρός).

Το ίδιο άνετος θα πρέπει να είσαι και στα όποια αρνητικά σχόλια μπορεί να λάβεις από αυτές, για να μην δείξεις ότι πήγες εκεί μόνο για να «βάλεις» (άσχετα αν γι’αυτό πήγες).

Μιλάτε για κάποια ώρα ώστε να σε γνωρίσει και να νιώσει πιο άνετα με σένα. Αν τα πας καλά, θα δεις ότι θα αρχίσει και η ίδια να εκδηλώνει το ενδιαφέρων της προς τα εσένα.

Να θυμάσαι ότι άλλο ο άντρας ο σέξι και άλλο ο πεινασμένος, δεν θα πρέπει να πέσεις στην κατηγορία του λιγούρη, γιατί θα τις ξενερώσεις.

Από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να την αγγίζεις. Το πρώτο άγγιγμα ξεκινά με την «χαιρετούρα» σας. Θα πρέπει να συνεχίσεις το άγγιγμα ανά τακτά διαστήματα, για να την κάνεις να νιώσει οικία με εσένα και το άγγιγμα σου. πχ όταν μιλάτε να την ακουμπάς, όταν θέλεις να τις δείξεις κάτι επάνω της (ένα βραχιόλι πχ) να το ακουμπήσεις κλπ.

Αν είναι μπροστά σε φίλες της, δεν θα πρέπει να προχωρήσεις πολύ την κουβέντα στο ερωτικό και αυτό γιατί θα νιώσει άσχημα η ίδια (από ντροπή μπροστά στις άλλες κυρίως) και θα στο σταματήσει.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...