«Ποτίστε» την …αντισυλληπτικό!!!

«Ποτίστε» την …αντισυλληπτικό!!!

Όσο και αν ακούγεται περίεργο τα αντισυλληπτικά χάπια μας κάνουν να …φαινόμαστε καλύτεροι στα μάτια των γυναικών!!! Αυτό το είναι το συμπέρασμα επιστημονικής έρευνας που ανακάλυψε το …αδύναμο σημείο των γυναικών που όταν πάρουν αντισυλληπτικό χάπι τότε βλέπουν τον άντρα με …άλλο μάτι πιο ελκυστικό και ηδονικό!!!
Αμερικανοί επιστήμονες έψαξαν και βρήκαν ότι τα ορμονικά αυτά αντισυλληπτικά επηρεάζουν την κρίση μιας γυναίκας, όσο αυτό είναι δυνατόν, με αποτέλεσμα να βλέπει συχνά έναν άνδρα πιο ελκυστικό, μια εντύπωση όμως που χάνεται μόλις σταματήσει το χάπι.
Τα αποτελέσματα της μελέτης που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Γκάρντιαν έδειξαν ότι οι γυναίκες, μόλις σταμάτησαν να παίρνουν το χάπι, διαπίστωσαν μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο «βαθμολογούσαν» τον σύντροφό τους. Η μελέτη έγινε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Φλόριντα και οι επιστήμονες για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα παρακολούθησαν 118 νιόπαντρα ζευγάρια επί τέσσερα χρόνια, συσχετίζοντας τον βαθμό ικανοποίησης από τη σχέση τους με τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας όσες γυναίκες είχαν ιδιαίτερα ελκυστικούς συζύγους δήλωσαν πιο ικανοποιημένες, ενώ όσες είχαν λιγότερο ελκυστικούς ένιωθαν μετά λιγότερο ικανοποιημένες. Όμως, άσχετα με την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου, σε όλες τις περιπτώσεις οι γυναίκες ανέφεραν ότι οι σεξουαλικές επαφές τους έγιναν λιγότερο ικανοποιητικές, αφότου έπαψαν να παίρνουν το χάπι.

Αυτά τα ευρήματα έρχονται να επιβεβαιώσουν άλλα προηγούμενων μελετών σύμφωνα με τις οποίες τα ορμονικά αντισυλληπτικά παρεμβαίνουν στην αντίληψη των γυναικών για την ελκυστικότητα της μυρωδιάς του ανδρικού σώματος και γενικότερα στην ελκυστικότητα ενός άνδρα.
Βέβαια οι ειδικοί προειδοποιούν ότι προτού κόψει το χάπι μια γυναίκα, πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της τον κίνδυνο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, πράγμα που θα είχε ακόμη μεγαλύτερη επίπτωση στη σχέση της με τον σύντροφό της.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.