Αν θέλεις να …παίξετε …πικάντικα, δώσε προσοχή στα sex toys

 Αν θέλεις να …παίξετε …πικάντικα, δώσε προσοχή στα sex toys

Αν αποφασίσατε να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό που θα ανάψει τα …αίματα στο σεξ τότε είναι απαραίτητα κάποια sex toys που θα συμβάλλουν σε μια ξέφρενη και ξεχωριστή νύχτα… και επειδή συνήθως οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τις …σκληρές και τις …αφέντρες (έστω και για λίγο) δώσε προσοχή στη χρήση των sex toys για να μη τη πατήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 σημάδια σου δείχνουν αν αυτή που στην πέφτει είναι σεξομανής!

Δυστυχώς όμως, κάποιοι άλλοι δεν πέρασαν και τόσο καλά με τα sex toys και βρέθηκαν στο νοσοκομείο μέσα σε αφόρητους πόνους! Η ξεχωριστή ερωτική στιγμή μετατράπηκε σεεφιάλτη, αφού το σεξουαλικό βοήθημα, όπως λέγονται τα sex toys όλων των ειδών μετατράπηκε από ακίνδυνο σε επικίνδυνο όργανο!

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων η χρήση των sex toys συνιστάτε επειδή μπορεί να βελτιώσει τη «σεξουαλική χημεία» του ζευγαριού. Σύμφωνα με σχετική έρευνα περίπου 1.000 άντρες ηλικίας 18-60 ετών δήλωσαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει κάποιο σεξουαλικό βοήθημα σε κάποια χρονική στιγμή στη ζωή τους.

Ωστόσο όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις …αντοχές τους θα πρέπει είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στην αγορά, όσο και στη χρήση των αντικειμένων αυτών, αφού παραμονεύουν τραυματισμοί από ατέλειες στην κατασκευή, αλλοιώσεις, αλλά και η κακή χρήση και ανελλιπή λίπανση, ειδικά όταν πρόκειται για δονητές!

Δες ποιοι είναι οι κίνδυνοι που παραμονεύουν είναι πολλοί:

- Η µη χρήση προφυλακτικού στα «παιχνίδια» και την επαναχρησιµοποίησή τους από τον σύντροφο ή από άλλη δίοδο, μπορεί να επιφέρει μολύνσεις.
- Μολύνσεις µπορούν να προκύψουν επίσης και από τον αποχρωµατισµό τους (αλλοιωµένα χρώµατα – υλικά).
- Αλλεργίες στα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασµένα (latex, πλαστικό, σιλικόνη κ.ά. ή στις ουσίες των λιπαντικών).

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...