5 χρυσοι κανονες για να μη σου βγει ξινο το τριο

5 χρυσοι κανονες για να μη σου βγει ξινο το τριο

Αν είσαι από εκείνους που φαντασιώνονται σκηνές ομαδικού σεξ, είτε κάποιο τρίο με τη φίλη της κοπελιάς σου, ή της γυναίκας σου, είτε κάποιο «παιχνίδι» με άλλο ζευγάρι, καλά θα κάνεις να είσαι σίγουρος πως δεν θα σου βγει ξινό. Όπως και πως δεν θα καταλήξεις εσύ να το βγάλεις ξινό στην υπόλοιπη παρέα.

Οι κανόνες που πρέπει να είσαι έτοιμος να ενστερνιστείς, είναι οι εξής:

1)      Μην είσαι εγωιστής. Όσο δικαιούσαι εσύ να φαντασιώνεσαι την εμπειρία με δύο γυναίκες, άλλο τόσο δικαιούται και η κοπελιά να φαντασιώνεται την εμπειρία με δύο άντρες. Όσο πρόθυμη την θέλεις να συνδράμει στην εκπλήρωση της δική σου φαντασίωσης, άλλο τόσο πρόθυμος πρέπει να είσαι –και να φαίνεσαι- για το αντιστροφο. Θα σου συνιστούσαμε μάλιστα να κάνεις πρώτα το αντίστροφο. Γιατί αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς, τότε δεν θα μπορείς να απαιτείς και από την κοπελιά σου ή τη γυναίκα σου να διαχειριστεί όπως θα ήθελες το τριο με άλλη γυναίκα.

2)      Κράτα την επικοινωνία συνεχή με το ταίρι σου. Θυμίσου, είναι κάτι που το κάνετε μαζί, το απολαμβάνετε μαζί, το μοιράζεστε απολαμβάνοντας ο ένας την απόλαυση του άλλου. Αυτό σημαίνει συνεχής επικοινωνία. Μοίρασμα των συναισθημάτων. Δεν λέμε να μην ξεκολλάς το βλέμμα σου από το δικό της, αλλά να φροντίζεις τα βλέμματα να συναντιουνται και να «μιλάνε» τακτικά.

3)      Ξέχνα τα όρια στο τριο. Κανόνες του τύπου, κάνουμε αυτό, αλλά όχι εκείνο ή το άλλο –με εξαίρεση την αποφυγή bi καταστάσεων όταν δεν υπάρχει η φυσική προδιάθεση- δείχνουν φόβο, ανασφάλεια και αυξημένο κίνδυνο να στραβώσει το πράγμα. Πρέπει και οι τρεις να περασουν καλά. Και πρέπει να είστε έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία. Αξιολογήστε την μετά. Όχι εκεινη την ώρα.

4)      Βάλε εγκαίρως τα όρια στην τετράδα. Όταν υπάρχει διάδραση ζευγαριών, εκεί που μπορουν όλοι να μείνουν εξίσου ικανοποιημένοι ακόμα και χωρις full ανταλλαγή, καλό είναι τα δυο ζευγάρια να ξέρουν εξ αρχής, το ένα τα όρια του άλλου και να τα σέβονται. No means No.

5)      Καθαριότητα και ασφάλεια. Χρειάζονται λεπτομέρειες;

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.