Τόλμησε την πρωτοχρονιάτικη έκπληξη και μείνετε μόνοι σας στο σπίτι!

Τόλμησε την πρωτοχρονιάτικη έκπληξη και μείνετε μόνοι σας στο σπίτι!

Παραμονή πρωτοχρονιάς και ψάχνετε απεγνωσμένα να κάνετε κράτηση σε κάποιο κλαμπ, ψάχνεστε τι θα φορέσετε, σκέφτεστε πόση κίνηση θα βρείτε και οργανώνετε σχέδια για αποφυγή μποτιλιαρίσματος! Τι άγχος και αυτό;
Αποφύγετε τα μανουριάσματα που προκαλεί μια εορταστική έξοδος και μη σκάτε για το πόσο θα πιείτε και αν θα μπορέσετε να οδηγήσετε μετά! Μείνετε μέσα, στο σπίτι, τα δυό σας

Δεν θέλει πολλά λεφτά απλά οργάνωση για την έκπληξη, ειδικά αν είσαι εργένης!

Αρχικά φρόντισε να προμηθευτείς την βασική ενδυμασία της έκπληξης. Έναν σκούφο αγιοβασιλιάτικο που κοστίζει περίπου ένα ευρώ και αν θες να γίνει πιο ολοκληρωμένη η έκπληξη αγόρασε και μια κάπα αγιοβασιλιάτικη! Αν πάλι θες να το κάνεις εντελώς και πλήρως ολοκληρωμένο αγόρασε μια ολόκληρη στολή, από εσένα εξαρτάται!

Ακόμα φρόντισε να έχεις προμήθειες, κρασιά , σοκολατάκια και κανα καλό τυρί για το πρώτο και πιο σημαντικό πιάτο. Αλλά μη μείνετε και πεινασμένοι… το σεξ άλλωστε ανοίγει την όρεξη και δεν είναι ωραίο να σπεύδεις να ετοιμάζεις μακαρονάδα.

Μερίμνησε από νωρίς και επέλεξε ένα εύκολο κυρίως πιάτο, που μπορείς να το προετοιμάσεις και να το διατηρήσεις εύκολα. Ένα πιάτο που είναι γευστικό και μαγειρεύεται γρήγορα. Η πρόταση του Activeman, είναι τα «Φιλετάκια χοιρινά με πούρε».

Ετοιμάζου από νωρίς, καθάρισε, τακτοποίησε το σπίτι. Φτιάξε το πιάτο με τα τυριά, έχε το κόκκινο κρασί σε θερμοκρασία 16 με 17 βαθμών, δηλαδή βάλτο στο ψυγείο. Μαγείρεψε τα φιλετάκια με τον πουρέ σύμφωνα με τη συνταγή, διατήρησε τα στο θερμοθάλαμο και ετοιμάσου για την έκπληξη. Στρώσε το τραπέζι με τα σερβίτσια και τη βασιλόπιτα και είσαι έτοιμος!

Φτάνει να έχεις φροντίσει τη χριστουγεννιάτικη φορεσιά σου, να είναι σέξι… δηλαδή μη φορέσεις πουκάμισο ή μπλούζα από κάτω. Φαντασία θέλει η ζωή. Το πιο απλό ντύσιμο είναι ο σκούφος και να την υποδεχτείς γυμνός από τη μέση και πάνω! Μια άλλη εκδοχή σχετικά προχώ, είναι να φορέσεις και τη κάπα την αγιοβασιλιάτικη, ολόγυμνος από μέσα. Ακόμα μπορείς να συνδυάσεις το σκούφο, τη κάπα με ένα κόκκινο κοντό εσώρουχο και μαύρες μπότες… Γενικά υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για να κάνει την έκπληξη στο άλλο σου μισό!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το