Η ανασφάλεια των ανδρών στο σεξ δεν είναι το …μέγεθος!

Η ανασφάλεια των ανδρών στο σεξ δεν είναι το …μέγεθος!

Έχουν οι γυναίκες ανασφάλειες στο σεξ, αλλά και εμείς οι άνδρες δεν πάμε πίσω! Τι είναι αυτό που προκαλεί το αίσθημα της ανασφάλειας; Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι το μέγεθος, ωστόσο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν αποτελεί ιδιαίτερο λόγο ανησυχίας.
Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine που δημοσιεύει σχετική έρευνα, η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η ποσότητα σπέρματος που θα εκτονωθεί κατά το τέλος της ερωτικής πράξης! Οι άνδρες που ρωτήθηκαν για την συγκεκριμένη έρευνα αποκάλυψαν ότι θεωρούν ότι όταν αφήνουν μεγαλύτερη ποσότητα είναι ικανοποιημένη η γυναίκα και οι ίδιοι! Αντίθετα αισθάνονται περίεργα, αφού η μικρότερη ποσότητα, μπορεί να προκαλέσει υποψίες στη γυναίκα, αν είναι παντρεμένοι, ενώ και οι ίδιοι δεν αισθάνονται καλά καθώς νομίζουν ότι δεν την ικανοποιούν!
Αν η ποσότητα του σπέρματος είναι ικανοποιητική για εκείνους τότε είναι ικανοποιημένοι καθώς θεωρούν ότι το πολύ σπέρμα αυξάνει και τις δυνατότητες της σύλληψης, αφού είναι πιο δυνατό, αν βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία.
Αν όχι τότε η ποσότητα έχει να κάνει με την ανδρική υπερηφάνεια.

Οι επιστήμονες που κλήθηκαν να διεξάγουν την έρευνα υποστηρίζουν ότι η άποψη αυτή των περισσοτέρων ανδρών δεν έχει επιστημονική βάση, ούτε καν με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών. Εξηγούν παράλληλα ότι η ποσότητα εξαρτάται από άλλους παράγοντες όπως το άγχος και το στρες, το κάπνισμα αλλά ακόμη και από τη συχνότητα εκσπερμάτωσης.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα