Πόσο αφέντης είσαι;

Πόσο αφέντης είσαι;

Ένα από τα πράγματα που κάνουν μια γυναίκα να «ανάψει», είναι ένας άντρας που δίνει τις εντολές στο κρεβάτι. Όταν συμπεριφέρεσαι σαν άντρας, τότε και εμείς νοιώθουμε σαν γυναίκες, γράφει μια κυρία σε ένα γυναίκειο περιοδικό. Εσείς όμως νιώθετε αφέντης, άντρας κυρίαρχος, όπως αρέσει σε πολλές γυναίκες, τουλάχιστον σύμφωνα με τα γραφόμενα τους;
Η κυρία Shawna Lenee έχει δημιουργήσει το «2 Girls Teach Sex», μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές για καλύτερο σεξ και μιλάει για την κυριαρχία. Ή για το πως θα γίνεις αφέντης στο κρεβάτι. Και όπως λέει, αυτό το παιχνίδι μπορεί να κάνει μια γυναίκα να ικανοποιηθεί 100%. Η κυρία αυτή, απευθυνόμενοι στο αντρικό κοινό, υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποτάξετε τη γυναίκα που έχετε δίπλα σας.

Εσύ το έχεις; Είσαι έτοιμος να παίξετε παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής; Είσαι πράγματι αφέντης. Είσαι πολύ ή λίγο αφέντης; Απαντήσε με ναι ή όχι στις επόμενες ερωτήσεις και διαπίστωσε αν είσαι ή όχι αφέντης!

1. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο;
2. Της ζητάς να κάνετε σεξ η το απαιτείς και το επιβάλεις; Της δείχνεις με τρόπο ότι είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού;
3. Τις μιλάς βρόμικα ή είσαι με το «σας και με το σείς»;
4. Την ...παίρνεις άγρια;
5. Σου αρέσει να της τραβάς απαλά αλλά σταθερά τα μαλλιά της από το πίσω μέρος κοντά στις ρίζες.
6. Σου αρέσει να της δίνει χαστούκι ελαφρά στα πισινά
7. Σου αρέσει να την πετάς πάνω στο κρεβάτι και να κάνεις ότι τις ξεσκίζεις τα εσώρουχα με τα δόντια σας!
8. Απαιτείς τη στάση που την θέλεις;
9. Της μιλάς πρόστυχα;

Αν οι περισσότερες απαντήσεις είναι θετικές τότε είστε αφέντης και θα την δεις να χάνει απολύτως τον έλεγχο και να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια σου.

TIP 1
Αλλά απαιτείται προσοχή: Η κυριαρχία ή η υποταγή για ένα ζευγάρι μπορεί να σημαίνει εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι σε ένα άλλο.
Εάν έχετε ένα βαρετό, ήσυχο, ιεραποστολικό σεξ, με τα φώτα σβηστά για τα τελευταία 15 χρόνια, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε φόρα για να τα κάνετε όλα πολύ γρήγορα. Αλλιώς μπορεί να την κάνετε να αισθανθεί άβολα και να χάσετε το παιχνίδι και την απόλαυση. Αν λοιπόν θέλετε να είστε ο αφέντης αρχίστε με απλά και σταθερά βήματα. Στην πορεία και καθώς και οι δύο θα αισθάνεστε πιο άνετα, προσθέστε και άλλα πράγματα και θα το διασκεδάζετε περισσότερο.

TIP 2
Κυριαρχία δεν σημαίνει ταπείνωση! Η κυριαρχία ή υποταγή σημαίνει να είναι όλα υπό έλεγχο και να λες στη γυναίκα που έχεις δίπλα σου τι θέλεις να σου κάνει. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ταπεινώσεις, να την κάνεις να αισθανθεί άβολα και να είσαι υπερβολικά σοβαρός. Ένα από τα πράγματα που θα αγαπήσει είναι όταν ο άντρας παίζει και είναι αυθεντικός σε αυτό. Και για τον άντρα μετράει περισσότερο να ξέρει ότι η γυναίκα απολαμβάνει να την υποτάσσει μέσα από το παιχνίδι για να της ζητήσει χωρίς δισταγμούς αυτά που θέλει και να ξέρει ότι του τα δίνει επειδή αισθάνεται άνετα και ασφαλής.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.