«Παίξτε» άνετα και ανακαλύψτε τα …«κλικ»!!!

«Παίξτε» άνετα και ανακαλύψτε τα …«κλικ»!!!

Ειδικά τα σαββατοκύριακα που υπάρχει χρόνος και κανένας δεν πιέζεται είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε με την καλή σας. Να …παίξετε άνετα, σε ένα όμορφο περιβάλλον, χωρίς άγχος, χωρίς να σας πιέζει ο χρόνος. Απαραίτητη είναι η κοινή συναίνεση ότι θα είστε και οι δύο άνετοι και θα δοκιμάσετε διάφορα παιχνίδια, ανακαλύπτοντας τα «κλικ» των σωμάτων σας!

Σκεφτείτε ότι πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι με το πρότυπο της αγνής και σοβαρής παρθένου, θα κερδίσουν το σεβασμό του καλού τους και θα τον αποτρέψουν από μια πιθανή απιστία. Αυτό που δεν έχουν σκεφτεί είναι ότι το πρότυπο της Οσίας δεν κέρδισε ποτέ κανένα άντρα, τουλάχιστον ολοκληρωτικά. Ειδικά, στη σημερινή εποχή, ουδείς ενδιαφέρεται για το τίναγμα του σεντονιού ή για το πόσο άσπιλη και αμόλυντη είσαι. Εκείνος, πολύ θα ήθελε να έχει στο κρεβάτι του εσένα, με νάζι και σκέρτσο γατούλας, τη προσωπική του πορνοστάρ, αν μπορείς να το φανταστείς.

Μην διστάσεις να της ξεδιπλώσεις το σεξουαλικό ταμπεραμέντο που διαθέτεις και να κάνει και εκείνη το ίδιο. Μίλα της βρώμικα, αν σου αρέσει άσε την να κάνει το ίδιο. Βάλετε στο ερωτικό παιχνίδι κάποιο βοήθημα ή μια καινούργια στάση και θα διαπιστώσετε ότι ο ένας θα τρέχει πίσω από τον άλλον!!! Πρόσεξε, μην το παρακάνεις και χαλάσει η βραδιά.

Πολλές ακόμη περιοχές του σώματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στο άγγιγμα, την πίεση ή τη δόνηση, καθώς διαθέτουν δεκάδες νευρικές απολήξεις. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο επιστημονικό περιοδικό Cortex, υπάρχει μια «γενική ομοφωνία» για τις βασικότερες ερωτογενείς ζώνες στον άντρα και τη γυναίκα, ανεξαρτήτως των προσωπικών προτιμήσεων του καθενός.

Οι ερωτογενείς ζώνες δε συνδέονται μόνο με την απόλαυση στο σεξ αλλά και με διαφορετικές αντιδράσεις του εγκεφάλου και του υπόλοιπου σώματος. Για παράδειγμα, η διέγερση του γυναικείου κόλπου συνδέεται με την απελευθέρωση προλακτίνης, μιας ορμόνης που ενισχύει την καλή διάθεση, ενώ ο τράχηλος ελέγχει τις συσπάσεις των μυών κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος

- Κλειτορίδα: Παρουσιάζει πλούσια νεύρωση κι έτσι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε κάθε εξωτερικό ερέθισμα. Η διέγερση της κλειτορίδας είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσει η γυναίκα σε οργασμό.

- Κόλπος: Τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου διαθέτουν νευρικές απολήξεις που επιτρέπουν τον έντονο οργασμό έπειτα από τη διείσδυση. Εξωτερικά, ο κόλπος είναι πιο ευαίσθητος στο απαλό άγγιγμα

- Τράχηλος: Βρίσκεται στο κατώτατο τμήμα της μήτρας. Οι νευρικές απολήξεις του τραχήλου ανταποκρίνονται εντονότερα στην πίεση.

- Στόμα και χείλη: Το φιλί είναι πιο σημαντικό από τη σεξουαλική επαφή σε μια νέα σχέση και αρκετές γυναίκες θεωρούν ότι τα χείλη ανήκουν στις βασικές ερωτογενείς ζώνες του σώματος.

- Λαιμός: Τόσο ο ίδιος ο λαιμός όσο και η βάση του λαιμού κοντά στους ώμους είναι σημεία εξαιρετικά ευαίσθητα στο απαλό άγγιγμα.

- Στήθος: Η απαλή πίεση και η δόνηση στην περιοχή του στήθους πυροδοτούν την ίδια αντίδραση στον εγκέφαλο όπως τα εξωτερικά ερεθίσματα στην κλειτορίδα και τον κόλπο.

- Αυτιά: Τα αυτιά διαθέτουν νευρικές απολήξεις εξαιρετικά ευαίσθητες στο άγγιγμα.

Οι ερωτογενείς ζώνες του ανδρικού σώματος

- Πέος: Σαφώς και είναι το «επίκεντρο» της ανδρικής σεξουαλικότητας με συγκεκριμένα σημεία του ανδρικού μορίου να είναι πιο ευαίσθητα από άλλα.

- Στόμα και χείλη: Τα ανδρικά χείλη ανταποκρίνονται στο απαλό άγγιγμα και την πίεση. Ένα φιλί πυροδοτεί την απελευθέρωση ορμονών που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική έλξη.

- Όρχεις: Βρίσκονται στην τρίτη θέση, μετά το ανδρικό μόριο και τα χείλη, στη λίστα των πλέον ερωτικών σημείων του ανδρικού σώματος.

- Λαιμός: Αν και το απαλό άγγιγμα στο λαιμό είναι πιο ερωτικό για τη γυναίκα απ' ότι για τον άνδρα, μπορεί να ενισχύσει την ερωτική διάθεση.

- Θηλές: Οι θηλές στον άνδρα αποτελούν «κατάλοιπο» της εξέλιξης των ειδών, ωστόσο διαθέτουν νεύρα που ανταποκρίνονται στο άγγιγμα.

- Περίνεο: Το περίνεο είναι η περιοχή μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων. Διαθέτει εξειδικευμένα νεύρα που μεταφέρουν τα ερωτικά ερεθίσματα από τα γεννητικά όργανα στον εγκέφαλο.

- Αυτιά: Τα αυτιά διαθέτουν αισθητηριακούς υποδοχείς και μάλιστα συμβάλλουν στην επίτευξη του οργασμού για τον άνδρα

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα