Πόσο πολύ φοβάσαι δεμένος στη καρέκλα;

Πόσο πολύ φοβάσαι δεμένος στη καρέκλα;

Συμφώνησες να παίξεις ένα extreme ερωτικό παιχνίδι. Μερικά ποτάκια και χαλάρα φτάνετε στο σπίτι. Σου βγάζει την μπλούζα, παίρνει μια καρέκλα και σε βάζει να καθίσεις. Εσύ απλά υπακούς, όπως συμφώνησες, κάθεσαι και απλά κοιτάς. Όμως μια κρυφή αγωνία αρχίζεις να τη νιώθεις μέσα από το στήθος σου, στο ύψος της καρδιάς!

Βλέπεις να ανοίγει ένα συρτάρι, να βγάζει ένα κουβάρι μαύρα σχοινιά και κάτι άλλα πράγματα. Κοιτάς αλλά δεν μιλάς. Έχεις συμφωνήσει άλλωστε να παίξεις το παιχνίδι. Νιώθεις το φτερούγισμα της αγωνίας στο στήθος σου και καταπολεμάς τις όποιες κακές σκέψεις σου έρχονται στο μυαλό, εικόνες από αμερικάνικα θρίλερ με κομμένα κεφάλια και πτώματα.

Πας να ρωτήσεις, αλλά δεν σε αφήνει. Σιωπάς. Άλλωστε έχεις συμφωνήσει για το παιχνίδι!

Στέκεται πίσω σου και σου λέει να μην κοιτάς. Υπακούς και πάλι! Νιώθεις να σου σταυρώνει τους καρπούς πίσω από την καρέκλα, αφήνεσαι και σε λίγο είσαι δεμένος. Διαπιστώνεις με έκπληξη ότι σε δένει καλά! Περνάει το σχοινί από τον κορμό σου και από το λαιμό. Νιώθεις άβολα! Αλλά δεν μιλάς! Άλλωστε έχεις συμφωνήσει!

Έρχεται μπροστά σου. Σκύβει, σου βγάζει τα παπούτσια, όχι όμως και τις μαύρες κοντές κάλτσες που φοράς. Απορείς αλλά δεν δίνεις σημασία. Δεν μιλάς, όπως σε πρόσταξε. Αναρωτιέσαι για τη συνέχεια και απορείς με τον εαυτό σου που δέχτηκες.

Σε κοιτάει, ξεκουμπώνει το παντελόνι και στο βγάζει! Θεωρείς πλέον ότι έφτασε η ώρα και το επόμενο θα είναι το μαύρο εφαρμοστό μπόξερ που φοράς, αλλά γελιέσαι. Σκύβει ξανά και σου δένει τα πόδια από τους αστραγάλους, ένα σε κάθε πόδι της καρέκλας. Σηκώνεται. Σε αρπάζει από το πηγούνι και σου δίνει μια ελαφριά μπάτσα στο πρόσωπο. Αρχίζεις να εκνευρίζεσαι, αλλά δεν θέλεις να το χαλάσεις. Δίνεις τόπο στην οργή. Άλλωστε είσαι σφιχτά δεμένος και δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι φωνάζοντας «λύσε τώρα».

Ξαφνικά χάνετε από το οπτικό σου πεδίο. Ξαφνικά νιώθεις να σου κουκουλώνει το κεφάλι με ένα μαύρο πανί. Σκιάζεσαι, αλλά και πάλι δεν αντιδράς. Δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι. Δεν θέλεις να δείξεις αδύναμος. Θέλεις να δείξεις ότι είσαι πραγματικός άντρας και συλλογιέσαι την ώρα που θα σε λύσει και θα πάρεις το πάνω χέρι… Ξαφνικά ένα κάψιμο στο στήθος, σε κάνει να σκούξεις, αμέσως νιώθεις κρύο και ανακουφίζεσαι… απορείς τι έγινε και αυτό επαναλαμβάνεται. Υποθέτεις ότι χρησιμοποιεί κερί και παγό.

Το μαρτύριο τελειώνει μετά από λίγο. Υπομένεις μερικά άλλα σαδιστικά παιχνιδάκια που ψιλοπονάνε και έπειτα νιώθεις ότι ασχολείται με το επίμαχο σημείο…

Συμπέρασμα: Τα ερωτικά παιχνίδια πρέπει να έχουν ενδιαφέρον και για να γίνει αυτό πρέπει και τα δύο μέρη να συμφωνούν. Για να γίνει ενδιαφέρουσα μια σχέση, εκτός από το απλό σεξ πρέπει να υπάρχουν και τα ερωτικά παιχνίδια.
Και θυμήσου, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια γούστα. Άλλοι είναι πιο ψαγμένοι και άλλοι περισσότερο συντηρητικοί. Απλά όταν σου τύχει, φρόντισε να είναι με άτομο που έχεις εμπιστοσύνη και ακόμα φρόντισε όταν σε λύσει να παίξεις και εσύ στα λογικά όρια που έπαιξε μαζί σου, για να θυμάστε ικανοποιημένοι και οι δύο μια βραδιά που μπορεί να μην επαναληφθεί, αλλά μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ