Φάε αυτά και εκτόξευσε την στα …ουράνια!

Φάε αυτά και εκτόξευσε την στα …ουράνια!

Νιώθεις κουρασμένος και εκείνη θέλει παιχνίδια; Έτρεχες όλη μέρα δουλειά, προπόνηση και γύρισες κατάκοπος στο σπίτι, όταν εμφανίστηκε χαρούμενη και γεμάτη όρεξη! Δεν θέλεις να την απογοητεύσεις, αλλά σίγουρα θέλεις κάτι …τονωτικό για να αποδώσεις στο 100% και σίγουρα αυτό δεν είναι το βιάγκρα.

Η φύση έχει προνοήσει για όλα. Άλλωστε τα περισσότερα σκευάσματα όλων των ειδών προέρχονται από συνταγές της φύσης. Δες λοιπόν τι μπορείς να φας στα γρήγορα και να σου δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι!

Και δεν μιλάμε για τα παραδοσιακά αφροδισιακά βότανα που έχουν τη δυνατότητα να σου διεγείρουν το ….όργανο σου. Πρωταθλητής σε όλα τα βότανα είναι το γνωστό τζίνσενγκ που σε κάνει να αντέχεις στο σεξ, σου προσφέρει καλύτερη στύση και απεριόριστο ταξίδι στην ηδονή!

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα πιο απλά βρώσιμα που σου δίνουν αντίστοιχες «ενισχύσεις»:

1. Μαύρη σοκολάτα
Ανεβάζει άμεσα και κατακόρυφα την σεξουαλική διέγερση αφού περιέχει αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά. Έτσι αιματώνονται καλύτερα τα όργανα του σώματος και επιτυγχάνεται η καλύτερη στύση.

2. Φύτρες σταριού
Έχουν πολλές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά έτσι συμβάλουν στην καλή υγεία και φυσικά στο σεξ!

3. Φράουλες
Οι φράουλες έχουν βιταμίνη Β, η οποία ωφελεί το νευρικό σύστημα και επομένως την καλή σεξουαλική λειτουργία

4. Καρπούζι
Το καρπούζι, που αν είναι χειμώνας το βρίσκεις σε γκουρμέ μαγαζιά, αποτελεί το φυσικό βιάγκρα της φύσης μετά το τζιν σενκ!

TIP
Φροντίστε να την πείσετε να φάει φασολάκια, ο λόγος είναι ότι τα φυτοοιστρογόνα που περιέχουν ενισχύουν τη γυναίκεια λίπανση του κόλπου!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.