Η αλλαγή σεντονιών και ο άγνωστος …μικρόκοσμος που σε απειλεί!

Η αλλαγή σεντονιών και ο άγνωστος …μικρόκοσμος που σε απειλεί!

Μία φορά την εβδομάδα; Μια τον μήνα; Κάθε πόσο αλλάζεις σεντόνια και μαξιλαροθήκες; Αν είσαι εργένης, πρέπει να αναθεωρήσεις. Αν είσαι παντρεμένος, πρέπει να πείσεις τη γυναίκα σου να αναθεωρήσει.

Οι λόγοι είναι απλοί, το νεκρό δέρμα, τα βακτήρια, οι μύκητες, και τα ακάρεα.

Συμφωνά με τους ειδικούς τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες πρέπει να αλλάζουν μια φορά τη βδομάδα, επειδή από την πρώτη στιγμή που ξαπλώνεις στα νέα σου σεντόνια, τα γεμίζεις με νεκρό δέρμα.

Μη σου φαίνεται περίεργο, ο ανθρώπινος οργανισμός χάνει εκατομμύρια δερματικά κύτταρα καθημερινά και αν είσαι παντρεμένος πρόσθεσε τη λοσιόν, μεικ απ, της γυναίκας σου και τον δικό σου ιδρώτα, τρίχες και άλλα….

Αυτή η κατάσταση προκαλεί βακτήρια, όπως ο ιδρώτας για παράδειγμα, που μπορεί να μεταφέρει Ε.Coli από όταν πήγες στο μπάνιο στα σεντόνια σου- γεγονός που γίνεται χειρότερο όσο καθυστερείς να τα πλύνεις.

Ο ιδρώτας και το νεκρό δέρμα προσελκύουν ακάρεα σκόνης και τους δίνουν τροφή για να πολλαπλασιαστούν. Η σκέψη όλων αυτών μπορεί να σε κάνει να έχεις ξεκινήσει ήδη να αλλάζεις τα σεντόνια στο κρεβάτι σου, αλλά μάθε ότι αυτά τα παράσιτα από μόνα τους δεν μπορούν να σε βλάψουν. Αυτό που μπορεί είναι τα κακά τους, τα οποία μπορούν να επιδεινώσουν την αλλεργία ή το άσθμα σου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.