Έτσι πετυχαίνεις το τέλειο και υγιεινό μαύρισμα!

Έτσι πετυχαίνεις το τέλειο και υγιεινό μαύρισμα!

Δεν είσαι από εκείνους που «ρήμαξαν» το σολάριουμ τον χειμώνα γιατί θέλεις να μαυρίσεις φυσικά και υγιεινά! Σου αρέσει να είσαι τέλεια μαυρισμένος, όχι μόνο για σένα, αλλά κυρίως για τις …κατακτήσεις σου. Πως μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς να γίνεις σαν τον …αστακό;

Ακολούθησε τις έξι αυτές οδηγίες και είναι βέβαιο ότι θα μαυρίσεις τέλεια και ανώδυνα!

1. Άρχισε με ένα τεστ με το αντηλιακό σου. Άλειψε το σε ένα σημείο του σώματος γυμνό και δες τα αποτελέσματα. Αν είσαι ικανοποιημένος μείνε με αυτό το αντιηλιακό, αν όχι άλλαξε το.

2. Αλείψου καλά με το αντιηλιακό χωρίς να αφήνεις κενά, κάτι που μετά από μερικές μέρες θα γίνει ορατό και θα μοιάζει σαν δερματοπάθεια!

3. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε αγκώνες και γόνατα. Οι συγκεκριμένες περιοχές ζαρώνουν και δυσκολεύουν τη χρήση του αντιηλιακού και δεν είναι καλό να φαίνονται άσπρες!

4. Αν έχεις κάνει αποτρίχωση µε κερί ή ξυράφι, καλό είναι να μην βγεις στον ήλιο τουλάχιστον δύο μέρες, μέχρι να υποχωρήσουν τυχόν ερεθισμοί.

5. Ελάττωσε το κάπνισμα, οι δεματολόγοι λένε ότι γερνάει το δέρμα σου και ενθαρρύνει την εμφάνιση ρυτίδων.

6. Τρώγε πολλά φρούτα, λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη και προϊόντα ολικής άλεσης.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.