Μάθε τη σημασία της εκτόνωσης με μια κραυγή!

Μάθε τη σημασία της εκτόνωσης με μια κραυγή!

Μη φοβάσαι δεν θα σε περάσουν για τρελό, αρκεί να μην αρχίσεις να κραυγάζεις στο μπαλκόνι σου ή το γυμναστήριο. Το όλο μυστικό της εκτόνωσης βρίσκεται στην outdoor προπόνηση, αφού εκεί δίνονται οι περισσότερες ευκαιρίες να εκτονωθείς ολομόναχος, στη φύση και να νιώσεις άλλος άνθρωπος. Διάβασε όμως γιατί η κραυγή κάνει καλό!

Αν νιώθεις σκασμένος προπονήσου έξω. Είναι η καλύτερη επιλογή, αφού ανοίγει το μάτι σου που λένε και ξεφεύγεις από τους «τέσσερις» τοίχους του γυμναστηρίου. Τρέξε, συνδύασε ασκήσεις και προτίμησε ήρεμες περιοχές, μακριά από τον πολύ κόσμο. Όταν νιώσεις την ανάγκη, ίσως μετά από μια έντονη κυκλική άσκηση άσε τον εαυτό σου να εκτονωθεί με μια ή με πολλές κραυγές! Απλά φρόντισε να κάνεις εντατική αερόβια άσκηση. (Πάτα εδώ να δεις κάποιες προτάσεις)

Άλλη λύση είναι να διαλέξεις κάποιο δυναμικό σπορ. Κάποιοι ξεσπάνε με «επιθετική» άσκηση, όπως το kick boxing. Άλλοι πάλι για να ξεσπάσουν προτιμούν μεθόδους όπως η γιόγκα ή το pilates που δουλεύουν και με την αναπνοή.

Όποιο τρόπο και να διαλέξεις η εκτόνωση θα έρθει. Όμως στις περισσότερες φορές η εκτόνωση με κραυγή αποδεικνύεται πιο αποτελεσματική αφού σε συνδυασμό με την άσκηση κάνει θαύματα στην εκτόνωση του συσσωρευμένου θυμού.

Είναι αλήθεια πως μια δυνατή -και άναρθρη θα έλεγα κραυγή- βοηθάει σημαντικά στην εκτόνωση, στο ξεθύμασμα των όποιων συναισθημάτων μας ζητούν διέξοδο και έκφραση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτά είναι 15 πράματα για το σεξ που ούτε καν φαντάζεσαι
Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος και αν δεν μας πιστεύεις διάβασε τις επόμενες γραμμές και θα το καταλάβεις: