9 λόγοι που μπορείς να παίζεις άνετα με τον …«μικρούλη» σου!

9 λόγοι που μπορείς να παίζεις άνετα με τον …«μικρούλη» σου!

Μπορεί οι μεγαλύτεροι να μας λέγανε ότι ο αυνανισμός θα μας …χαζέψει, θα μας κάνει εκείνο ή το άλλο κακό, όμως τελικά με τα χρόνια αποδείχθηκε το αντίθετο και έμεινε μόνο η γνωστή βρισιά να το θυμίζει. Αλλά ποια είναι τα καλά που σου κάνει ο αυνανισμός ή αλλιώς η «χείρα… με τα πέντε …ορφανά»;

Δες λοιπόν πόσα καλά σου κάνει:

1. Είναι φυσικό καταπραϋντικό….

Αν έχεις άγχος και είσαι φορτωμένος με διάφορα, ο αυνανισμός είναι ένα φυσικό ανακουφιστικό μέσο κατά του άγχους, ενώ έχει θαυματουργά αποτελέσματα ως ενισχυτικό του ύπνου.

2. Σου φτιάχνει τη διάθεση!

Είναι κάτι παρόμοιο με την εμφάνισή σας στη δουλειά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όλους να σε ρωτούν αν έχεις κάνει sex! Κάπως έτσι λειτουργεί και ο αυνανισμός. Κατά τη διάρκεια λοιπόν, ελευθερώνονται νευροχημικές ουσίες όπως ντοπαμίνη και οξυτοκίνη, οι οποίες ενισχύουν την καλή διάθεση.

3. Ξέχνα τις δοξασίες…

Κάποιες αστείες δοξασίες έλεγαν ότι ο αυνανισμός δεν προκαλεί τύφλωση, παραφροσύνη, τριχοφυΐα στις παλάμες, τριχόπτωση, ακμή, ή καρκίνο κάθε είδους. Στην πραγματικότητα, ο αυνανισμός είναι πραγματικά πολύ ευεργετικός για την υγεία του άνδρα.

4. Προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη

Έρευνα που έγινε το 2003, ανακαλύφθηκε ότι άντρες που εκσπερμάτωναν περίπου 5 φορές την εβδομάδα, είχαν πολύ λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη από αυτούς που το έκαναν πιο σπάνια. Αυτό συμβαίνει, διότι με την εκσπερμάτιση, απομακρύνονται βλαβερές ουσίες και κύτταρα από τα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες να νοσήσει στο μέλλον.

5. Στον …σκληραίνει!

Όσο τα χρόνια περνούν, η σκληρότητα χάνεται και η στύση δεν είναι τόσο αγέρωχη όσο συνήθιζε να είναι τις παλιές καλές εποχές! Κι όμως υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από τον αυνανισμό! Δηλαδή και το sex ακόμα καλύτερα αλλά επειδή είναι κομματάκι πιο δύσκολο να το βρεις, μερικές φορές βολεύεσαι και με πιο απλά μέσα. Σύμφωνα λοιπόν με ευρήματα, οι άντρες που έχουν σε... λειτουργία τον μικρό τους φίλο μέχρι και 5 φορές την εβδομάδα, έχουν μακράν καλύτερη στύση και πιο... σκληρό πέος.

6. Αυξάνεις την διάρκεια

Είναι κάτι σαν την προπόνηση. Όσο πιο πολύ τρέχεις, τόσο πιο μεγάλη αντοχή έχεις. Αν αυνανίζεσαι συχνά αυξάνεις τη διάρκεια στο πραγματικό σεξ και έτσι γίνεσαι σούπερ!!!

7. Ενισχύει το ανοσοποιητικό

Η εκσπερμάτιση, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και μάλιστα... εντυπωσιακά! Κατά τη διάρκεια της... εν λόγω πράξης, παράγονται μεγάλες ποσότητες κορτιζόλης, η οποία είναι μία ορμόνη που θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού.

8. Μειώνει τις ημικρανίες

Ειδικά για τους μεγαλύτερους έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει τις ημικρανίες και άλλα είδη σωματικού άλγους.

9. «Παίξε» άφοβα άνετα και συχνά

Εφόσον δεν επηρεάζει την απόδοσή σου στο σεξ η συχνή αυτοικανοποίηση δεν θα μειώσει τη σεξουαλική ορμή σου, ούτε θα προκαλέσει προβλήματα υγείας. Ωστόσο, η υπερβολική ενασχόλησή σου με την εκσπερμάτιση μπορεί να σε οδηγήσει σε σωματική εξάντληση που μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας αν έχεις προγραμματίσει σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού, οικογενειακές υποχρεώσεις ή μια προπόνηση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...