Με τον σκύλο στη παραλία!

Με τον σκύλο στη παραλία!

Τι πιο ωραίο να πηγαίνεις με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σου στη παραλία, να τρέχεις και να πλατσουρίζεις μαζί του! Ωστόσο πολλοί άλλοι λουόμενοι δεν ενστερνίζονται τη χαρά σου, επειδή πολύ απλά ο σκύλος στο παιχνίδι του δεν υπολογίζει, ότι μπορεί γεμίσει άμμο κάποια κυρία που κάνει ηλιοθεραπεία.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που δεν είναι φιλόζωοι και φροντίζουν να διαδίδουν δοξασίες περί μόλυνσης των νερών και άλλα τέτοια.
Για να αποφύγεις λοιπόν τον εκνευρισμό, καλό θα είναι να ακολουθήσεις μια πρακτική που μάλιστα θα σε γυμνάσει κιόλας.

Πήγαινε παραλία με τον κολλητό σου τετράποδο φίλο το νωρίς το πρωί. Είναι η ώρα εκείνη που η παραλία δεν έχει σχεδόν καθόλου κόσμο και θα έχεις την ησυχία σου. Από την άλλη και για τον σκύλο θα είναι καλύτερα, επειδή τα συμπαθή τετράποδα, ειδικά αν είναι μαύρα και μαλλιαρά υποφέρουν με τη ζέστη.

Το πρωί λοιπόν μπορείς να παίξεις άνετα μαζί του, να προπονηθείς στο νερό ή στην αμμουδιά, αφού το παιχνίδι με τον σκύλο είναι η καλύτερη γυμναστική.
Φρόντισε όμως, άσχετα αν είναι πρωί, να πάρεις μαζί σου νερό και για σένα αλλά κυρίως για τον τετράποδο φίλο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.