Σκότωσε τη βαρεμάρα του αργού πλοίου!

Σκότωσε τη βαρεμάρα του αργού πλοίου!

Στενά οικονομικά, λίγος χρόνος για διακοπές και μέσα σ΄ όλα το πλοίο το …αργό σου ξεκλέβει ώρες από τις πολύτιμες διακοπές σου. Όχι δεν είναι ψέμα, λόγω κρίσης και για την εξοικονόμηση καυσίμων τα πλοία της ακτοπλοΐας μείωσαν ταχύτητες, με αποτέλεσμα τα ταξίδια να διαρκούν περισσότερο! Τι κάνεις λοιπόν για να ανατρέψεις τη βαρεμάρα;

Σκέψου λοιπόν ότι ένα ταξίδι που διαρκούσε πέντε ώρες τώρα με τη μείωση της ταχύτητας διαρκεί επτά τουλάχιστον ώρες, επομένως θα πρέπει να εξοπλιστείς με πολύ υπομονή και πολλά παραδοσιακά παιχνίδια και άλλα πράγματα για να περνάει η ώρα!

Η επιλογή ενός βιβλίου αποτελεί μια από τις πρώτες λύσεις. Με το βιβλίο θα ξεχαστείς και θα περάσουν έτσι ανώδυνα οι ώρες. Μην βασίζεσαι στο tablet σου ή σε όποια άλλη ηλεκτρονική εφαρμογή που απαιτεί internet. Τα πλοία έχουν internet δωρεάν τα περισσότερα, ωστόσο σκέψου ότι και άλλοι θα έχουν την ίδια ιδέα με σένα, με αποτέλεσμα ή να μην μπαίνεις στο Wi Fi ή να σέρνεται και να σε εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Γίνε λοιπόν πιο παραδοσιακός και …στιλάτος και διάβασε ένα βιβλίο.

Βέβαια υπάρχει και η παρέα που σίγουρα θα βαρεθεί να σε βλέπει να διαβάζεις συνέχεια! Μία άλλη πιο παρεϊστική λύση είναι να εφοδιαστείτε με διάφορα παιχνίδια. Μια τράπουλα ή ένα τάβλι είναι τα πλέον διαδεδομένα παιχνίδια που μεταφέρονται εύκολα. Βέβαια υπάρχει και η Monopoly αν είσαι πολύ μερακλής. Αλλά όπως και να έχει εφοδιάσου με κάποια (όχι κάποιο) παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα κάποιες ώρες.

Η λύση του ατομικού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, είναι και αυτή μια επιλογή, αλλά έχει να κάνει με τον εαυτό σου και μόνο. Από την άλλη ξέχνα τα παιχνίδια που απαιτούν σύνδεση στο internet αφού το πιθανότερο είναι να σέρνεται.

Μην βασιστείς στα παιχνίδια που λειτουργούν στο πλοίο για να περάσεις την ώρα σου. Το πιθανότερο να υπάρχει συνωστισμός και από την άλλη και εκείνα λεφτά θα θέλουν!
Μπορεί να ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή, ωστόσο σε κάποια πράγματα οι παραδοσιακές λύσεις είναι πιο αποδοτικές!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα