Μαγείρεψε με την καλή σου και πέρνα καλά!

Μαγείρεψε με την καλή σου και πέρνα καλά!

Το μαγείρεμα στο σπίτι είναι ότι πιο υγιεινό υπάρχει, από το να τρως έξω ή ντιλίβερι. Το μαγείρεμα στο σπίτι, μόνος σου είναι ωστόσο βαρετό και μοιάζει περισσότερο με αγγαρεία, αν όμως έχεις παρέα τότε αλλάζουν τα πράγματα. Μαγειρέψτε μαζί ή βοήθησε την και κέρδισε ιδέες και εκτόνωση!

Το θετικό όταν ένα ζευγάρι μαγειρεύει μαζί είναι οι ιδέες. Η μαγειρική είναι φαντασία και όταν ασχολούνται δύο μυαλά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

Αν μαγειρέψετε μαζί τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κερδίσετε χρόνο. Διαφορετικό είναι να μαγειρεύει ένας, εσύ η το έτερον σου ήμισι και διαφορετικό δύο άτομα. Το πρώτο που κερδίζεις είναι να αποφύγεις τον ενδεχόμενο εκνευρισμό. Σκέψου ότι να δουλεύει ο ένας (να μαγειρεύει) δηλαδή και ο άλλος να βλέπει αθλητικά η να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή δεν είναι ότι το καλύτερο για το άτομο που μαγειρεύει. Αν ασχοληθείτε και οι δύο τότε ο χρόνος θα περάσει εύκολα, ευχάριστα και το αποτέλεσμα θα είναι γευστικότερο.

Ακόμα και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις κάνε προσπάθεια. Κάτι θα μάθεις. Άλλωστε σίγουρα θα ξέρεις να καθαρίζεις …πατάτες ή να κόψεις μια σαλάτα.

Το κοινό μαγείρεμα εκτονώνει και σε κάνει να περάσεις ωραίες στιγμές.

Πρόσεχε όμως: Είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε …αγκαλίτσες και …φιλάκια… γι αυτό το λόγο θυμήσου να κλείσεις το μάτι ή τον φούρνο…

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες γιατί η γυναίκα (κυρίως) πάντα αργεί στο ραντεβού;
Πολλοί άνθρωποι έχουν συνήθεια να αργούν στα ραντεβού τους, όμως το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα συχνό στις γυναίκες.