5 τρόποι να γλιτώσεις τα κιλά του χειμώνα!

5 τρόποι να γλιτώσεις τα κιλά του χειμώνα!

Τον χειμώνα βάζεις κιλά! Αυτό είναι κάτι που δεν το παθαίνεις μόνο εσύ, αλλά και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Οι λόγοι σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι γνωστοί, οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο επειδή βαριούνται κι είναι λιγότερο ενεργοί, κυρίως λόγω καιρού. Όμως υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις τα κιλά του χειμώνα!

Δες λοιπόν την μπορεί να κάνεις και μέσα σε όλα είναι και ψυχολογία.

1. Σκέψου ότι το κλίμα παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της βαρεμάρας έτσι πολλοί αντί να ασκηθούν τρώνε ασυναίσθητα μπροστά στην τηλεόραση. Για άλλους, η αλλαγή των εποχών έχει μια συγκεκριμένη επίδραση στη διάθεσή τους, που είναι γνωστή επιστημονικά ως συναισθηματική εποχιακή σύγχυση.

Επομένως, ξεκόλλα και μη δίνεις σημασία στο κλίμα. Τήρησε το πρόγραμμα σου βρέξει χιονίσει και πάνε γυμναστήριο ή γενικότερα αθλήσου.

2. Οι αλλαγή του καιρού επιφέρει και αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου που αυξάνουν την επιθυμία για υδατάνθρακες και τη λαχτάρα για να φάμε περισσότερο. Οι πειρασμοί, απομεινάρια των διακοπών συμβάλλουν επίσης στην αύξηση του βάρους.

Επομένως, μείνε μακριά με ισχυρή θέληση. Απέφυγε τα παχυντικά φαγητά όσο και αν τα ποθείς.

3. Μείνε δραστήριος σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα και το γυμναστήριο είναι η καλύτερη λύση.

4. Σκέψου ότι χειμερινή προπόνηση είναι ένα απόκτημα που προστατεύει την υγεία, το βάρος και τη θλίψη του χειμώνα.

5. Ανακάλυψε την μαγεία της εξωτερικής προπόνησης στο κρύο ή την βροχή. Είναι βέβαιο ότι θα σε τονώσει και θα αυξήσει την υγεία και τη διάθεση σου.

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και θα είσαι πιο έτοιμος το καλοκαίρι, αντί να τρέχεις πανικόβλητος να χάσεις κιλά την άνοιξη!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτά είναι 15 πράματα για το σεξ που ούτε καν φαντάζεσαι
Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος και αν δεν μας πιστεύεις διάβασε τις επόμενες γραμμές και θα το καταλάβεις: