Ανέβα σκάλες, συνδύασε και κάψε

Ανέβα σκάλες, συνδύασε και κάψε

Αν δεν προλαβαίνεις να πας γυμναστήριο και την βγάζεις με προπόνηση στο σπίτι και στα γύρω πάρκα υπάρχει ένας ακόμα τρόπος να κάψεις περισσότερο. Μπορείς να εντάξεις στο πρόγραμμα σου τις …σκάλες της οικοδομή σου!

Και μη σου φαίνεται περίεργο! Κανένας από τους συγκάτοικους στο κτίριο δεν μπορεί να σου πει γιατί ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες, εκτός αν είναι ώρα κοινής ησυχίας!

Έτσι λοιπόν φτιάξε ένα δυναμικό πρόγραμμα και δες πως γίνεται:

Ξεκίνα την προπόνηση σου με τρέξιμο έξω. Τουλάχιστον για 10 ή 20 λεπτά. Τρέξιμο σταθερό χωρίς μεγάλη ένταση.

Στην επιστροφή στο σπίτι ξέχνα το ασανσέρ και προτίμησε τις σκάλες.

Ξεκίνα να ανεβαίνεις με γρήγορο ρυθμό τις σκάλες, μέχρι το τελευταίο πάτωμα και επέστρεφε χαλαρά στο ισόγειο. Ανάλογα με τους ορόφους που έχει το κτίριο που μένεις κανόνισε πόσες φορές θα ανέβεις τα σκαλιά, αλλά φρόντισε να συμπληρώσεις περίπου ακόμα ένα 10λεπτο αεροβικής προπόνησης.

Πρόσεξε όμως, μην αρχίσεις ποτέ απευθείας την προπόνηση με τις σκάλες. Αν βιάζεσαι κάνε πρώτα ένα μικρό ζέσταμα 10λέπτου τρεξίματος στη γειτονιά και μετά μπες στις σκάλες.
Μετά την αεροβική σου μπορείς να ολοκληρώσεις την προπόνηση σου με ένα πρόγραμμα ασκήσεων που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου. Πάτα τα link και δες μερικές ιδέες για ασκήσεις:

- Κάμψεις

- Συνδυασμός ασκήσεων

- Κοιλιακοί

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα