Να γιατί πρέπει να είσαι στιλάκι το καλοκαίρι

Να γιατί πρέπει να είσαι στιλάκι το καλοκαίρι

Άστους να λένε ότι μια …μπάκα είναι πιο σεξουαλική και τις προτιμούν οι γυναίκες! Η μοναδική περίπτωση να προτιμήσουν μπάκα είναι το παχυλό πορτοφόλι και αυτό είναι εξακριβωμένο εδώ και αιώνες. Επομένως άστους να λένε και φρόντισε βασικά την υγεία σου και την εμφάνιση σου για να βγεις στις παραλίες το καλοκαίρι. Αλλά πρέπει να αρχίσεις από τώρα…

Βασικά σκέψου ότι δεν το κάνεις για την …παραλία αλλά για την υγεία σου και έτσι η παραλία και το άνετο ωραίο στιλ έρχεται ως συνέπεια της προσπάθειας σου.

Για να πετύχεις ένα ωραίο fit σώμα πρέπει να αρχίσεις από τώρα ώστε να είσαι έτοιμος το καλοκαίρι.

Πρώτο και βασικό είναι η προπόνηση κάθε είδους. Το βασικότερο βέβαια είναι να περιλαμβάνει και βάρη και μη σου φαίνεται περίεργο, αφού σε όλα, μα όλα τα αθλήματα χρησιμοποιούνται τα βάρη για ενδυνάμωση.

Επομένως μπορεί να προπονείσαι με τρέξιμο ή με ποδήλατο ή με κάποιο άλλο άθλημα, όπως το τένις, αλλά φρόντισε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα να κάνεις βάρη.

Η πιο απλή λύση για όλες τις περιπτώσεις είναι το γυμναστήριο. Αν το επιλέξεις φρόντισε να κάνεις μπόλικη αεροβική προπόνηση, είτε στο διάδρομο, είτε σε άλλο μηχάνημα. Από 20 έως 40 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά, είτε πριν τα βάρη, είτε μετά. Οι γυμναστές πάντως προτείνουν το μετά!

Φρόντισε όμως να γυμνάζεσαι καθημερινά για πέντε μέρες τουλάχιστον την εβδομάδα, με το λιγότερο τις τρεις.

Παράλληλα πρόσεχε και λίγο τη διατροφή σου.

Προτίμησε το φαγητό από το σπίτι και βάλε στο πρόγραμμα τουλάχιστον έξι γεύματα την ημέρα. Τρία κύρια, ένα το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό και άλλα τρία σνακ. Αν δεν μπορέσεις να κάνεις έξι γεύματα, κάνε τουλάχιστον τέσσερα.

Απέφυγε τα κακά λιπαρά, τα γλυκά και το πολύ αλκοόλ.

Φρόντισε πάντα να υπάρχει χρονική ισορροπία ανάμεσα στα γεύματα. Δηλαδή να τρως περίπου τις ίδιες ώρες. Φρόντισε ακόμα και μια μέρα εκτόνωσης από τη διατροφή σου, που τότε θα μπορείς να φας ότι θέλεις. Προτίμησε φυσικά αυτή να είναι το Σάββατο ή την Κυριακή!

Αν τα κάνεις όλα αυτά θα βγεις άνετος και στιλάκι το καλοκαίρι στις παραλίες και άσε τους άλλους με τις μπάκες να νομίζουν ότι θα …σταυρώσουν …γυναίκα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ