Μάθε με 5 πως βγαίνεις τις καλύτερες φώτο!

Μάθε με 5 πως βγαίνεις τις καλύτερες φώτο!

Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα κι αν κάνουν γκριμάτσα πριν το κλικ, βγαίνουν στις φωτογραφίες σαν να έχουν ρετούς! Εάν εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, για καλύτερα αποτελέσματα!

1. Χαλάρωσε τα χέρια σου
Συνήθως όταν θέλουν να μας φωτογραφίσουν, νιώθουμε αμηχανία με τα χέρια μας – δεν ξέρουμε πού να τα στηρίξουμε. Μην τα σταυρώσεις και μην τα κρύψεις πίσω από την πλάτη σου. Μπορείς να τα στηρίξεις στη μέση σου, ή να τα χαλαρώσεις τελείως ώστε να αγκαλιάζουν τους μηρούς σου.

2. Γύρνα το πρόσωπό σου στα δεξιά
Οι επιστήμονες λένε πως η αριστερή πλευρά του προσώπου εκδηλώνει την ψυχική μας διάθεση με περισσότερες εκφράσεις. Γυρνώντας το πρόσωπο προς τα δεξιά, κρύβεις ατέλειες ή εκφράσεις που δεν θες να φανούν.

3. Μην κοιτάς απευθείας το φακό, αλλά λίγο ψηλότερα!
Για την τέλεια φωτογραφία, αρκεί να κοιτάξεις λίγο πιο ψηλά από το φακό, περίπου στο κεφάλι του φωτογράφου. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ένα λιγότερο αυστηρό πορτρέτο, με μεγαλύτερη φυσικότητα.

4. Στρίψε το σώμα σου προς το πλάι
Έτσι θα δείχνεις πιο αδύνατη! Εάν λυγίσεις το ένα σου πόδι, αυτόματα ανυψώνεις τα οπίσθια και λεπταίνεις τη μέση σου! Ολόκληρη μεταμόρφωση με μια μικρή στροφή! Μην ξεχνάς πως όλα είναι θέμα οπτικής!

5. Χαμογέλα!
Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για μια επιτυχημένη φωτογραφία. Εάν δεν έχεις διάθεση για χαμόγελα, σκέψου κάτι όμορφο, ώστε να έχεις όψη χαλάρωσης και θετικής αύρας! Κανείς δεν θέλει να έχει στριφνό πρόσωπο στις φωτο-συλλογές του!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.