Μια personal trainer σου δείχνει 5 tip για να διαλέξεις γυμναστήριο!

Μια personal trainer σου δείχνει 5 tip για να διαλέξεις γυμναστήριο!

Μην γελιόμαστε είναι ο καιρός που τρέχουμε όλοι στα γυμναστήρια, καθώς θέλουμε να προλάβουμε να σώσουμε ότι μπορούμε για να βγούμε στη παράλια. Πως όμως να διαλέξεις το σωστό γυμναστήριο;

Στο  Activeman, μιλήσαμε με την γυμνάστρια και personal trainer, Βασιλική Τούρη, για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε πριν κάνουμε την εγγραφή μας σε κάποιο γυμναστήριο αλλά και για να μην την ….πατήσουμε!

1.Το… κοντινό

Κοντά στο σπίτι ή κοντά στη δουλειά ή στην διαδρομή από την δουλειά στο σπίτι. Το μακρινό γυμναστήριο ήταν επιλογή όταν υπήρχαν 3-4 πολύ καλά γυμναστήρια. Πλέον μπαίνεις στο fitness places και Βρίσκεις ότι θέλεις κοντά στο σπίτι σου. Η συγκοινωνία επίσης δεν είναι επιλογή.

2.Καθαρό

H καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και στα αποδυτήρια, σιγουρευτείτε ότι τα αποδυτήρια είναι καθαρά και χωρίς μούχλα. Δεν γίνεται και δεν επιτρέπεται ένα γυμναστήριο να είναι βρώμικο.

3.Ύπαρξη μικρών group

Ειδικά αν κάνεις κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να έχεις τον γυμναστή  από πάνω σου για διορθώσεις, θεωρείται πλεονέκτημα να υπάρχουν μικρές τάξειw

4.Tα μηχανήματα

Μηχανήματα σε  καλή κατάσταση  που θα  καλύπτουν τις ανάγκες μας. Πέρα από τα καινούρια μηχανήματα, καλό θα είναι να είναι διαφορετικών εταιριών, καθώς πολλές ειδικεύονται σε συγκεκριμένα όργανα ή έχουν πέρα από το copyright και έρευνες ετών στην πλάτη τους. Πολλές φορές το αντίγραφο μπορεί να είναι το ίδιο καλό, αλλά ανά περιπτώσεις το πρωτότυπο όργανο είναι το καλύτερο.

5.Money

Αν ένα γυμναστήριο σου φαίνεται ακριβό  ίσως και να είναι. Έτσι θα  πρέπει να πας εγγυημένα και δεν θα τα παρατήσετε στον πρώτο δίμηνο με φθηνές δικαιολογίες του τύπου «πήγα τρεις μήνες, τα έβγαλε τα λεφτά του δεν πειράζει». Για αυτό βρες μια μέση προς τη λίγο τσιμπημένη λύση, πάντα χωρίς να σου  λείψουν τα χρήματα από κάτι πιθανόν πιο σημαντικό. Τέλος, αν ενδιαφέρεσαι και για προγράμματα επιβεβαιώστε ότι περιλαμβάνονται στην τιμή.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ