Μάθε ποια προπόνηση σε κάνει ευτυχισμένο!

Μάθε  ποια προπόνηση σε κάνει ευτυχισμένο!

Η γυμναστική εκτός από τα σωματικά οφέλη έχει και θετική επίδραση στο πνεύμα και στα νεύρα μας. Παρακάτω θα δεις κάθε είδος γυμναστικής σε τι βοηθάει να απαλλαγείς.

1. Απαλλαγείτε από το θυμό με μποξ

Είχες έναν εκρηκτικό καβγά τη σύντροφό σου και νιώθεις ένταση και θυμό; Όχι η λύση δεν είναι να την χτυπήσεις. Μετά από έναν καβγά, η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη και οι μύες είναι σφιγμένοι. Γι’ αυτό και το μποξ είναι το ιδανικό αντίδοτο στην πεσμένη σου διάθεση. Ο συνδυασμός χτυπημάτων και γρήγορων κινήσεων θα σε κάνει να ιδρώσεις, να βγάλεις τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα σου και να απελευθερώσεις ενδορφίνες, οι οποίες ανεβάζουν τη διάθεση.

2. Πολέμησε το εργασιακό στρες με κολύμπι

Ο διευθυντής σου σε πιέζει, ο όγκος εργασίας αυξάνεται, οι προθεσμίες είναι ασφυκτικές; Μπορείς να το ρίξεις στο κολύμπι μετά τη δουλειά. Κολυμπώντας με σταθερό ρυθμό για 30΄, θα γυμνάσεις το σώμα σου σωστά και ολοκληρωμένα, ενώ παράλληλα θα ξεθυμάνεις. Ακόμα και το γεγονός ότι επιπλέεις στο νερό είναι από μόνο του χαλαρωτικό.

3. Ξεπέρασε το χωρισμό με προπόνηση στο γυμναστήριο

Μετά από ένα χωρισμό, είναι δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε ! Παρ’ όλα αυτά, ιδανικός τρόπος να αισθανθείς καλύτερα είναι μέσω της έντονης άσκησης. Μία ώρα προπόνησης στο γυμναστήριο είναι ό,τι πρέπει για να ξεχαστείς. Η άσκηση θα Σε βοηθήσει να δείχνεις και να νιώθεις καλύτερα!

4. Νίκησε τη μελαγχολία με τζόκινγκ

Δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα, νιώθεις αδυναμία και δυσκολεύεσαι να Αντίδοτο Τριάντα λεπτά τζόκινγκ την ημέρα θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

5. Ξεπέρασε την αναποφασιστικότητα με ένα καινούργιο χόμπι

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή που τα πάντα μοιάζουν με μπερδεμένο κουβάρι. Έχεις να αντιμετωπίσεις, για παράδειγμα, ένα σκληρό εργασιακό χώρο ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Το να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι είναι ιδανικός τρόπος για να καθαρίσει το μυαλό .
Καθετί καινούργιο κεντρίζει το νου και σας βοηθά να δεις όσα σε απασχολούν από μια άλλη οπτική γωνία. Θα εκπλαγείς από τις αλλαγές που θα νιώσετε όταν επιστρέψετε στην καθημερινή σας ρουτίνα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως μπορεί η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να σε παχύνει και όχι μόνο!
Αν πιστεύεις στη νηστεία είναι καλό να νηστέψεις αφού εκτός από ψυχική ηρεμία θα σου δώσει και την απαραίτητη αποτοξίνωση που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Όμως νηστεία δεν σημαίνει ούτε να παχύνεις