Παίξε στην παραλία και χάσε κιλά!

Παίξε στην παραλία και χάσε κιλά!

Πως θα σου φαινόταν εάν μπορούσες να κάνεις διακοπές ή να βρίσκεσαι σε μια κοντινή παραλία, να περνάς καλά και ταυτόχρονα να γυμνάζεσαι και να χάνεις κιλά; 

Μία καλή ιδέα είναι να προσπαθήσετε να παίξεις beach volley.Τα άλματα και οι «βουτιές» βοηθούν για να κάψεις θερμίδες. 

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να περπατήσεις.. Αν καταφέρεις να περπατήσεις επί μισή ώρα, θα έχεις κάψει μπόλικες θερμίδες. Το φρίσμπι, θα σε αναγκάζει να τρέξεις γύρω-γύρω για να το πιάσεις και αυτό είναι μία εξαιρετική γυμναστική αφού καίει λίπος.

Ακόμα και ένα ποδήλατο θαλάσσης αδυνατίζει, καθώς θα κάνεις πεντάλ και θα καίς θερμίδες. Μην ξεχνάς ότι η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ από το στατικό ποδήλατο του γυμναστηρίου.

Τέλος υπάρχουν και οι ρακέτες. Βρεις παρτενέρ και αρχίστε να παίζεται έντονα στην παραλία. Ειδικοί έχουν υπολογίσει ότι ένα παιχνίδι διαρκείας μίας ώρας μεταφράζεται σε 400 θερμίδες. Επιπλέον, το καλοκαίρι απαραίτητο είναι και το κολύμπι και όχι το βρέξιμο, ούτε το πλατσούρισμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση για το σώμα και ακόμα περισσότερο για τη σπονδυλική στήλη, διότι επιτρέπει την εκγύμναση όλων των μυών χωρίς πιέσεις από το σωματικό βάρος, χάρη στην άνωση του νερού.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...