6 «γιατί» δεν πρέπει «διώξεις» από τώρα το καλοκαίρι!

6 «γιατί» δεν πρέπει «διώξεις» από τώρα το καλοκαίρι!

Χρονικά το καλοκαίρι έφυγε . Βάλε και λίγο τον καιρό με τις καταιγίδες του, που έκανε να μυρίζει φθινόπωρο και εσύ έβαλες τα μακριά παντελόνια και ετοιμάστηκες για τον …χειμώνα! Δες όμως γιατί υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι να μην «διώξεις» από τώρα το καλοκαίρι.

Μπορεί βέβαια να πρέπει να φοράς μακρύ παντελόνι στη δουλειά, μπορεί ακόμα και κοστούμι, αλλά τα σαββατοκύριακα σε περιμένουν να σου θυμίσουν το καλοκαίρι και δες το γιατί:

1. Γιατί έχει ακόμα ζέστη

Μέσα Σεπτεμβρίου και δεν πιάσανε και τα χιόνια. Μπορεί το πρωί να κάνει ψύχρα, αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας η θερμοκρασία είναι καλοκαιρινή.

2. Γιατί έχει ζέστη μέχρι τον Οκτώβρη

Στην Ελλάδα η ζέστη κρατάει τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη και δεν μιλάμε για την Κρήτη, τη Ρόδο ή τα άλλα νότια μέρη της χώρας, όπου ο χειμώνας φαντάζει κάτι μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου!

3. Γιατί η θάλασσα είναι ζεστή!

Η θάλασσα ακόμα είναι ζεστή. Για να κρυώσει θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας κρύου.

4. Γιατί οι παραλίες είναι άδειες

Τι το πιο ιδανικό να βουτάς σε μια «άδεια» παραλία με ελάχιστο κόσμο, τόσο που μπορείς ακόμα και να στήσεις μπάρμπεκιου!

5. Γιατί η εξυπηρέτηση είναι ποιοτική

Τα περισσότερα μαγαζιά μένουν ανοικτά και τον Σεπτέμβριο, εξαιρουμένων εκείνων που είναι ανοιχτά όλο τον χρόνο, στις παραθαλάσσιες περιοχές και το σίγουρο είναι ότι η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλύτερη, αφού ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος.

6. Γιατί μπορείς να πας μια ήρεμη βόλτα με σκάφος

Αν υπάρχει διαθέσιμο σκάφος, ακόμα και βαρκάκι που λέει ο λόγος, αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για βαρκάδα. Απλά θέλει προσοχή στα μπουρίνια!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...