Θέλεις πράγματι να είσαι ο «τυπάς» του χειμώνα;

Θέλεις πράγματι να είσαι ο «τυπάς» του χειμώνα;

Είσαι γενικά σοβαρός ή είσαι σοβαροφανείς; Αυτό δεν θα το κρίνεις εσύ, αλλά οι άλλοι και οι άλλες που σε συναναστρέφονται. Αλλά για να τους προλάβεις και να είσαι πράγματι ένα «τυπάς» που θα συγκεντρώνει χωρίς κόπο τα βλέμματα πάνω του, τότε πρέπει να μετρήσεις τον εαυτό σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές!

Στις γυναίκες αρέσουν οι «τυπάδες» δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που έχουν στιλ, είναι άνετοι, σοβαροί όπου χρειάζεται και εύθυμοι όπου πάλι χρειάζεται. Με δύο λόγια αυτοί που ξέρουν τι θέλουν.

Για να μετρήσεις πόσο «τυπάς» είσαι προσπάθησε αρχικά να κάνεις την αυτοκριτική σου με γνώμονα τα ακόλουθα σημεία:

1. Δεν αρκούν τα ρούχα

Τον τυπά δεν τον κάνουν τα ρούχα αλλά το φέρσιμο. Αν δηλαδή μπαίνει σε ένα μπαρ και έχεις το ύφος του «κακού μπάτσου» δεν είσαι τυπάς. Αν πάλι μπαίνεις σε ένα μπαρ και ψάχνεσαι σαν χαζός, πάλι δεν είσαι. Απλά όταν μπαίνεις σε ένα μπαρ θα πρέπει να δείχνεις ότι ξέρεις τι θέλεις. Πας απευθείας στη μπάρα ή το τραπέζι, δεν ψάχνεσαι!

2. Τα ρούχα έχουν όμως τη σημασία τους

Τα ρούχα μπορεί να μην κάνουν τον τυπά, αλλά έχουν την σημασία τους και σημασία δεν έχει αν φοράς ακριβά ρούχα, αλλά αν είναι σωστά φορεμένα και αν τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους.

3. Δείξε άνετος

Ο τυπάς είναι άνετος σε όλες τις φάσεις της ημέρα. Αν για παράδειγμα σε μια ζεστή νύχτα και φεύγεις από ένα κλάμπ, περπατώντας με την παρέα, θέλεις να βγάλεις την μπλούζα σου, το κάνεις. Το κάνεις απλά χωρίς να κοιτάς δεξιά και αριστερά περιμένοντας την κριτική, σίγουρος για τον εαυτό του και το σώμα του!

4. Μείνε σταθερός, αλλά όχι εγωιστής!

Ο τυπάς είναι σταθερός στις απόψεις του αλλά ακούει και τους άλλους. Δεν διστάζει να αλλάξει άποψη αν πειστεί ότι έχει λάθος. Με δύο λόγια δεν είναι εγωιστής!

5. Ξέχνα τις χειρονομίες

Όταν μιλάει δεν κουνάει χέρια και δεν κάνει χειρονομίες. Και όταν χρειάζεται να κάνει χειρονομίες τις κάνει μια φορά για να δείξει κάτι και τέλος. Χειρονομία που έχει ουσία, όχι ανούσιες που δείχνουν αμηχανία.

6. Μη χαχανίζεις...

Δεν χαχανίζει ηλιθίως με το κάθε τι. Αλλά είναι ευγενικός όταν ακούει ένα κρύο ανέκδοτο και απλά μειδιά!

7. Μην προσβάλεις

Ο τυπάς δεν προσβάλει τους συνομιλητές του ούτε για αστείο.

8. Δεν ανέχετε προσβολές

Δεν θέλει να τον προσβάλουν και σε τέτοια περίπτωση απαντά κοφτά και με σοβαρότητα.

9. Δεν καυχιέται

Δεν καυχιέται για τη νέα του αγορά (αυτοκίνητο, μηχανή ή κάτι άλλο) όσο καλή και μοναδική και αν είναι αυτή.

10. Η συνέπεια πάνω απ΄ όλα

Ο τυπάς είναι συνεπής στα ραντεβού του και αν τύχει και αργήσει επικαλείται το ακαδημαϊκό τέταρτο ζητώντας συγνώμη. Αν είναι να αργήσει περισσότερο για κάποιο λόγο, τότε ειδοποιεί αμέσως. Δεν αφήνει ποτέ τους άλλους να περιμένουν χωρίς λόγο.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.