Τα 3 ρούχα που δεν πρέπει να σηκώσεις με τα καλοκαιρινά

Τα 3 ρούχα που δεν πρέπει να σηκώσεις με τα καλοκαιρινά

Ο καιρός «σφίγγει» και πλέον ετοιμάζεσαι να μαζέψεις τα καλοκαιρινά και να βγάλεις τα χειμωνιάτικα. Όμως κάποια ρούχα από τα καλοκαιρινά, μπορεί να είναι χρήσιμα και τον χειμώνα και δες ποια είναι αυτά!

Πριν λοιπόν αρχίζεις να αποθηκεύεις τα ρούχα σου, δες τι είναι καλό να αφήσεις σε κάποιο συρτάρι που να είναι εύκολα για χρήση.

1. Ένα μαγιό

Ένα μαγιό κατά προτίμηση μαγιό πισίνας, είναι καλό να μείνει έξω! Ο λόγος είναι απλός, μπορεί να θέλεις να αρχίσεις κολυμβητήριο ή ακόμα πιο απλά να πας με την παρέα σου σε κάποιο χαμάμ!

2. Μερικά μπλουζάκια

Κράτα εύκολα κάποια από τα πιο μπλουζάκια που σου αρέσουν, κατά προτίμηση όχι πόλο, για τον χειμώνα. Τι θα τα κάνεις; Είναι πολύ απλό, φοριούνται άνετα κάτω από τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα και αν πας κάποια εξόρμηση σε κάποιο χειμερινό προορισμό, μπορείς άνετα να βγάλεις το πουλόβερ, μπροστά στο τζάκι και να μην είσαι με το …φανελάκι, αλλά με ένα ωραίο καλοκαιρινό μπλουζάκι.

3. Βερμούδες

Καταχείμωνο τι να τις κάνεις τις βερμούδες; Κράτα δύο ή τρεις, κυρίως φούτερ αθλητικές, αφού και αυτές μπορούν να σε χρησιμεύσουν σε κάποια χειμερινή εξόρμηση, αραχτός μπροστά στο τζάκι.

Από την άλλη θα πρέπει να ξέρεις ότι η βερμούδα, όπως και τα μπλουζάκια είναι τα πρώτα ρούχα που φοριούνται τις πρώτες ζεστές μέρες της άνοιξης πριν βγούνε τα καλοκαιρινά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...