Είσαι εργένης; Φρόντισε από τώρα για να μη μείνεις μόνος στις γιορτές

Είσαι εργένης; Φρόντισε από τώρα για να μη μείνεις μόνος στις γιορτές

Αν είσαι εργένης σίγουρα έχεις τις παρέες και τους κολλητούς σου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι από μια …αστοχία συνεννόησης ή λάθος υπολογισμό δεν μπορείς να μείνεις μόνος στις γιορτές.

Δες λοιπόν ποια πράματα θα πρέπει να προσέξεις για να αποσοβήσεις τον κίνδυνο της μοναξιάς τις μέρες των γιορτών:

1. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο

Αν εσύ τα έχεις κανονίσει με την οικογένεια σου ή οι δικοί σου μένουν μακριά, μη θεωρείς ότι όλοι οι φίλοι σου έχουν την ίδια σχέση με την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Αν δηλαδή θεωρείς δεδομένο ότι το βράδυ των Χριστουγέννων θα το περάσεις με τον κολλητό σου, μετά το οικογενειακό του τραπέζι, μη το θεωρείς τόσο δεδομένο, αφού μπορεί να προκύψουν τα πάντα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως απρόβλεπτα καλέσματα που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Το ίδιο ισχύει και για τη κοπελιά σου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 7 μυστικά των ισχυρών χαρακτήρων!

2. Συνεννοήσου

Μην αφήνεις τίποτα στη τύχη. Συνεννοήσου με τους φίλους σου και βγάλτε το πρόγραμμα των γιορτών. Έτσι θα ξέρεις με ποιόν ή ποιους ή ποια και πότε θα περάσεις τις γιορτές.

3. Έχε …καβάντσα

Μη κάνεις μόνο μια συνεννόηση, είτε με τον κολλητό σου, είτε με την κοπελιά σου. Κανόνισε και με άλλους φίλους (φίλες δεν στο συνιστούμε αν έχεις σχέση) έτσι ώστε αν στραβώσει κάτι να μην μείνεις από παρέα. Αν πάλι όλοι είναι θετικοί δεν έγινε και κάτι, άλλωστε τέτοιες μέρες γίνονται οι πιο μεγάλες παρέες.

4. Οργάνωσε το ρεβεγιόν

Μια ασφαλής μέθοδος για να μη μείνεις μόνος είναι να οργανώσεις το ρεβεγιόν στο σπίτι σου. Θα έχεις καλεσμένους και φυσικά παρέα.

5. Αν μείνεις μόνος

Αν τελικά όλα πάνε στραβά και μείνεις μόνος μη χαλιέσαι. Άλλωστε είσαι εργένης και συνηθισμένος σε τέτοια. Βγες και είναι πολύ πιθανό να βρεις παρέα ή δοκίμασε να …λιώσεις στο σπίτι σου… και αυτό ξεκούραση είναι!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...