5 σοβαροί λόγοι να συνεχίσεις τις βουτιές και τον Σεπτέμβριο!

5 σοβαροί λόγοι να συνεχίσεις τις βουτιές και τον Σεπτέμβριο!

Με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος οι περισσότεροι χαθήκανε στην επιστροφή στις πόλεις και στις δουλειές, κάτι που είναι λογικό μετά τη θερινή ραστώνη του Αυγούστου.
Με τις πρώτες ψύχρες του Σεπτεμβρίου πολλοί θεωρούν ότι και η θάλασσα πάγωσε. Άλλοι πάλι ότι θα κρυώσουν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί η πρωινή στύση δεν σε κάνει… σεξουλιάρη!!!

Όμως οι έξυπνοι δεν αφήνουν τις παραλίες, έστω και για το σαββατοκύριακο και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι.

1. Είσαι χαλαρά και ήσυχα

Αφού οι περισσότεροι είναι στις πόλεις στις παραλίες υπάρχει ησυχία. Ούτε μωρά να κλαίνε, ούτε οι ενοχλητικές ρακέτες. Ηρεμία, χαλάρωση, ζεστός ήλιος και όλα καλά!

2. Η θάλασσα είναι χάρμα

Τον Σεπτέμβριο παύουν τα μελτέμια, έτσι η θάλασσα είναι συνήθως ήρεμη και φυσικά συνεχίζει να είναι ζεστή, αφού η θερμοκρασία της θα πέσει μετά τον Οκτώβριο.

3. Καλύτερο σέρβις

Και είναι λογικό. Λίγοι πελάτες = Καλύτερο σέρβις στα μπιτς μπαρ και γενικά στα μαγαζιά. Σε κάποιες περιπτώσεις και οι τιμές είναι πιο προσιτές.

4. Εκτόνωση

Αν πας για βουτιά το σαββατοκύριακο τότε είναι βέβαιο ότι εκτονώνεσαι από τη καθημερινότητα της δουλειάς που σου πέφτει βαριά μετά τις διακοπές.

5. Δεν έχει μποτιλιάρισμα

Αν είσαι Θεσσαλονικιός, τότε το μποτιλιάρισμα για Χαλκιδική είναι ανύπαρκτο. Μποτιλιαρίσματα στους δρόμους πως τις παραλίες συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές της χώρας. Όπως και έχει πάντως η πρόσβαση με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή στη παραλία είναι χαλαρή και ξεκούραστη!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...