Μήπως είναι καιρός να ξυρίσεις το μούσι σου;

Μήπως είναι καιρός να ξυρίσεις το μούσι σου;

Το μούσι και το αξύριστο look έχει γίνει πλέον …σούπα! Όλοι είναι είτε αξύριστοι …επιμελώς, είτε με μούσι… Θες να είσαι ένας από όλους ή θέλεις να ξεχωρίζεις; Σύντομα όλες οι hipster γενειάδες θα χαθούν από προσώπου γης και αυτό είναι λογικό, αφού όλοι είναι …ίδιοι και όπως είναι φυσικό θα επανέλθει η μόδα του …ξυρισμένου προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι νομίζεις ότι θα γίνεται αν είσαι ωραίος και fit …και έχεις Ferrari;

Η γενιά των hipster αποθέωσε την αξυρισιά και τη μετέτρεψε σε must, όμως αυτή η μόδα αρχίζει να ξεφτίζει, σύμφωνα με άρθρο της Independent. Έχοντας γνωρίζει την κορύφωσή της το 2013, η μόδα του μουσιού έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες να ακολουθεί φθίνουσα πορεία, αφού μειώνεται τόσο σε μήκος όσο και σε συχνότητα μεταξύ των νέων.

«Από τότε που το μοντέλο Ricky Hall λάνσαρε στο Instagram το trend του μεγάλου μουσιού, η μόδα γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία», εξηγεί στην εφημερίδα ο διευθυντής της εταιρείας προϊόντων ανδρικής περιποίησης men-ü, Λόιντ Χιουζ. Τα μακριά και πυκνά μούσια εξαπλώθηκαν σαν επιδημία, όχι μόνο στον κόσμο της μουσικής και των σπορ αλλά και στο ευρύ κοινό. Εκατομμύρια άνδρες μεταμορφώθηκαν από κομψοί, ξυρισμένοι δανδήδες σε μουσάτους hipster «ξυλοκόπους». «Επρόκειτο για μούσια μακριά και ανεπιτήδευτα, τα οποία μπορούσε να αποκτήσει σχεδόν οποιοσδήποτε», συμπληρώνει ο Χιουζ.

Τη μόδα υιοθέτησαν μερικοί από τους πιο σέξι άνδρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Τζέιμι Ντόρναν και ο Έιντριαν Τέρνερ. Το 2013, 8 στους 10 άνδρες της λίστας του περιοδικού Glamour για τους ωραιότερους διασήμους της χρονιάς είχαν μακρύ μούσι.

Τι άλλαξε όμως από τότε; «Τέσσερα χρόνια μετά βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή στο μήκος του μουσιού, το οποίο είναι πλέον πολύ κοντό. Επίσης, το φρεσκοξυρισμένο look έχει επιστρέψει στη μόδα», αναφέρει ο Χιουζ, σύμφωνα με τον οποίο αυτή η τάση θα συνεχιστεί και το 2017 δεν θα βλέπουμε ίχνος τρίχας στα ανδρικά πρόσωπα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...