Έτσι θα κερδίσεις το τρελό στοίχημα «γυμνός στο χιόνι», χωρίς να κρυολογήσεις!

Έτσι θα κερδίσεις το τρελό στοίχημα «γυμνός στο χιόνι», χωρίς να κρυολογήσεις!

Σε προκαλεί η παρέα για το …αν είσαι σκληροτράχηλος… Αν είσαι δυνατός και άντρας που αντέχει τις …κακουχίες!

Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς! Πειράγματα που συνήθως έρχονται από ένα μέλος της παρέας, συνήθως άντρα ακόμα όμως και από γυναίκα. Πόσο έτοιμος είσαι να δεχτείς μια πρόκληση, όπως για παράδειγμα να μείνεις για λίγη ώρα γυμνός στο χιόνι;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 tips για να κάνεις τις τέλειες κάμψεις (Video)

Το φαινόμενο του ανταγωνισμού παρατηρείται σε αρκετές παρέες. Οι λόγοι είναι πολλοί και προέρχονται είτε στα πλαίσια του καλοπροαίρετου ανταγωνισμού, είτε του …κακοπροαίρετου που έχει να κάνει με τη ζήλια του κολλητού, είτε ακόμα και από το αντίθετο φύλο που κρύβει και κάποιο σεξιστικό πείραμα.

Ένα συνηθισμένο πείραγμα – πρόκληση είναι πόσο κρυώνεις στα χιόνια. Βέβαια ουδείς σου ζητάει το καλοκαίρι να αναμετρηθείς στη …ζέστη, το αντίθετο μάλιστα. Τα χιόνια και γενικά το κρύο είναι εκείνο που προκαλεί την …πρόκληση… κάτι σαν φυσικό βασανιστήριο που θέλει να σε υποβάλει ο προκαλών!

Συνήθως εκείνοι που προκαλούν είναι τριών ειδών άνθρωποι:

1. Φίλοι που είναι αγύμναστοι, στην πραγματικότητα κρυουλιάρηδες και θέλουν με αυτό τον τρόπο να τονώσουν τον «ανδρισμό» τους, μειώνοντας εσένα. Αν δεν δεχτείς την πρόκληση είναι γι αυτούς μια ικανοποίηση ότι είστε ίσοι… και ας μην είναι έτσι!

2. Το δεύτερο είδος είναι ο …άσπονδος κολλητός. Ο φίλος που στην πραγματικότητα σε ζηλεύει και θέλει να σε δει να ξεφτιλίζεσαι τουρτουρίζοντας.

3. Η άλλη περίπτωση είναι οι γυναίκες της παρέας. Εκείνη που τρέφει κάποια αισθήματα για σένα και ψάχνει να βρει τρόπο να έρθει κοντά σου. Μια τέτοια πρόκληση εμπεριέχει το σεξιστικό στοιχείο, αφού περιμένει να σε …περιθάλψει όταν πλέον αρχίσεις να μην αντέχεις στο κρύο.

Τι κάνεις; Αρνείσαι την πρόκληση φοβούμενος ότι θα κρυώσεις;

Φυσικά και όχι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κρυώσεις, αν δεν είσαι ιδρωμένος, απλά όμως θα πρέπει χαμογελαστά να βάλεις κάποιους κανόνες και ένας από αυτούς είναι η χρονομέτρηση. Ο άλλος είναι να ανταποδώσεις την πρόκληση στο άτομο που σε προκαλεί, είτε είναι γυναίκα, είτε άντρας!

Δείξε μάγκας και δυνατός. Μην κολλήσεις αμέσως στην πρόκληση. Στην αρχή πέρνα το στα αστεία, αλλά αν επιμείνει το άτομο, προχώρα στο …γδύσιμο!

Το σίγουρο είναι ότι θα αντέξεις στην παγωνιά από ένα έως το πολύ πέντε λεπτά, αφού το σώμα διατηρεί τη θερμοκρασία του για λίγο χρόνο... χρόνος υπεραρκετός να επιβεβαιώσεις ότι είσαι ένας πραγματικός activeman.

Από την άλλη, αν ο άλλος η ή άλλη ανταποκριθεί στην πρόκληση και βγάλει τα ρούχα, φρόντισε να μείνεις έστω ένα δευτερόλεπτο περισσότερο κερδίζοντας έτσι την πρόκληση.

- Για να το πετύχεις αυτό προσπάθησε σφίξου ώστε να ανεβάσεις την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σου.

- Σκέψου ότι ήδη ο οργανισμός σου αρχίζει να αντιδρά στο κρύο και ανεβάζει στροφές.

- Και μην ακουμπάς με τα χέρια σου το σώμα σου προσπαθώντας να ζεσταθείς. Δεν θα γίνει. Απλά θα κρυώσεις περισσότερο. Σφίξου και όσο αντέξεις!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...