Κάνε τα έπιπλα του σπιτιού όργανα γυμναστικής

Κάνε τα έπιπλα του σπιτιού όργανα γυμναστικής

Είναι κάποιες φορές που δεν προλαβαίνουμε να πάμε γυμναστήριο και βέβαια είναι κρίμα να χάσουμε τη μέρα μας. Μία λύση είναι το τρέξιμο έξω, αλλά αυτό γνωρίζουμε όλοι ότι δεν επαρκεί. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μια πλήρη προπόνηση χρησιμοποιώντας τα έπιπλα του σπιτιού μας και μάλιστα χωρίς να φέρουμε μεγάλη αναστάτωση.
Ένα τραπεζάκι για παράδειγμα που είναι ικανό να σηκώσει το βάρος μας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος κοιλιακών.

Βάλτε λοιπόν την αγαπημένη σας μουσική και αρχίστε, αφού πρώτα έχετε επιλέξει τα έπιπλα που θα μετατρέψετε προσωρινά ως όργανα.

Για να κάνετε διατάσεις, που είναι απαραίτητες μετά το τρέξιμο, ανεβάζουμε το ένα μας πόδι στον πάγκο ή το τραπέζι και προσπαθούμε να φέρουμε τη μύτη μας στο γόνατο. Έπειτα, ρίχνουμε το βάρος μας προς τα κάτω, στο πόδι στήριξης και προσπαθούμε να αγγίξουμε με τα δάχτυλα μας το δάπεδο. Τέλος, επαναφέρουμε το σώμα μας ευθεία με το ένα πόδι να παραμένει πάνω στο έπιπλο, και σηκώνουμε το πόδι στήριξης στα δάχτυλα.

Για να ολοκληρώσετε τις διατάσεις το πάτωμα προσφέρεται!

Με μια καρέκλα μπορούμε να κάνουμε καθίσματα, να στηριχτούμε στην πλάτη της, να κάνουμε κοιλιακούς, τετρακέφαλους μας.

Ένα γερό τραπέζι στο σωστό ύψος μπορεί να χρησιμεύσει ως προσομοιωτή μπάρας και να αποτελέσει το κατάλληλο στήριγμα για να κάνουμε συγκεκριμένες ασκήσεις. Στο τραπέζι ή το τραπεζάκι εκτός από τους κοιλιακούς μπορεί να κάνετε ακόμα κάμψεις με κλίση.

Προσοχή όμως, τα έπιπλα που θα επιλέξετε θα πρέπει να σηκώνουν το βάρος σας. Αν αγοράστε και δύο λάστιχα, που δεν κοστίζουν πολύ, τότε θα μπορέσετε να κάνετε μία πλήρη προπόνηση στο σπίτι και να μην χάσετε τη μέρα που δεν μπορέσατε να πάτε γυμναστήριο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ