Η sexy φωτογράφιση που εντυπωσίασε τη Κύπρο

Η sexy φωτογράφιση που εντυπωσίασε τη Κύπρο

Η χημεία ενός ζευγαριού φαίνεται σε όλες τις στιγμές της μέρας, ειδικά σε μια φωτογράφιση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε η πιο sexy της χρονιάς στη Μεγαλόνησο. Η Χριστίνα Λαμπαθάκη, μοντέλο και ο γνωστός στη Κύπρο γυμναστής Στέφανος Ελευθερίου φωτογραφήθηκαν σε μια δουλειά που συζητήθηκε!

Η φωτογράφιση έγινε από τον Sergey nemchenko σε παραλία του νησιού και το ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς η Χριστίνα και ο Στέφανος είναι μαζί, έβγαλαν όλο τον ...καλό τους εαυτό μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Άνετοι, όπως ήταν φυσικό αφού είναι ζευγάρι, πρόσφεραν όμορφες στάσεις στον φωτογράφο που το Activeman τις αναδημοσιεύει μέσω του lifenewscy.com

Το ζευγάρι απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι κάθε φορά που φωτογραφίζονται μαζί ότι διατηρούν στο ακέραιο την χημεία τους και τον έρωτα τους όπου οι δυο τους ποζάρουν με τα άκρως απαραίτητα, πιο sexy από ποτέ.

Ο Στέφανος Ελευθερίου είναι γυμναστής στο Eleftheriou lifestyle fitness club ενώ ταυτόχρονα παίρνει μέρος σε διάφορα fashion shows του νησιού η παίρνει μέρος σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις για διαφημίσεις ρούχων.

Η σύντροφος του Χριστίνα Λαμπαθάκη μετά από τα καλλιστεία του Mega, συνεχίζει το μόντελινγκ συμμετέχοντας και αυτή σε διάφορα events και φωτογραφίσεις.

ΠΗΓΗ:lifenewscy.com/

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.