Καταπολέμησε την παράνοια της κρίσης!

Καταπολέμησε την παράνοια της κρίσης!

Μέρες γεμάτες αγωνία και εκνευρισμό. Στημένος σε μια ουρά μπροστά σε ένα ΑΤΜ να «φορτώνεσαι» από τις συζητήσεις ή κλεισμένος σπίτι σου να «φορτώνεσαι» από την ανεργία και τα γεγονότα που μεταδίδονται συνεχώς! Αν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, να μην ξέρεις αν θα πληρωθείς… μέρες γεμάτες ένταση για την τύχη της χώρας μας, την τύχη τη δική σου που σου διαλύουν το μυαλό!

Η παράδοση στη τρέλα δεν είναι η λύση! Άλλωστε εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αυτή τη στιγμή, τον λόγο έχουν οι κυβερνώντες που εκλέχτηκαν στις τελευταίες εκλογές. Εσύ το μόνο που έχεις υποχρέωση να κάνεις είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου, να καθαρίσεις το μυαλό σου, να ενημερωθείς σωστά για να κάνεις αυτό που πρέπει την ημέρα του δημοψηφίσματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να ενημερώνεσαι.

Όσο φορτωμένη να είναι η μέρα σου πάρε βαθιά ανάσα και ηρέμησε. Πάνε γυμναστήριο για να εκτονωθείς και αν δεν έχει χρήματα ή δεν θέλεις να βρεθείς και πάλι στα ίδια τριπάκια συζητήσεων, άσε το γυμναστήριο, φόρα τα αθλητικά σου και βγες για μια outdoor προπόνηση.

Το τρέξιμο και γενικά η προπόνηση θα καθαρίσει το μυαλό σου. Θα σε κάνει να σκεφτείς λογικά και να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψηφίσει σωστά στο επερχόμενο δημοψήφισμα. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, επομένως το να σκας δεν είναι η λύση. Άλλωστε δεν είσαι ο μόνος που υποφέρει. Μια ολόκληρη χώρα είναι έτσι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Προτίμησε μια όμορφη διαδρομή για τρέξιμο και διάλεξε το πιο όμορφο μέρος για να κάνεις διατάσεις. Παντού υπάρχουν όμορφες γωνιές ή διαδρομές, αυτή τη φορά μη το κάνεις αγγαρεία, προπονήσου στη πιο όμορφη και χαλαρωτική διαδρομή που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου!

Μαζέψου…

Προπονήσου για καμιά μια με μιάμιση ώρα και γύρνα σπίτι. Κάνε ένα χαλαρωτικό ντουζ και μετά πιάσε να κάνεις προγραμματισμό. Βάλε κάτω χωρίς άγχος ότι χρήματα σου έχουν απομείνει και κάνε ένα προγραμματισμό.

Προσοχή όμως, ο προγραμματισμός σου θα πρέπει να γίνει με το σκεπτικό ότι όλη η κατάσταση θα έχει τη χειρότερη κατάληξη. Μην υποθέτεις για το καλύτερο, αφού οι πολιτικοί μας είναι τόσο απρόβλεπτοι που δεν μπορείς να κάνεις αισιόδοξα οικονομικά σχέδια. Προγραμμάτισε τα χρήματα σου για να σε βγάλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε πως μπορείς να την πάθεις από ουρολοίμωξη… και πώς να γλιτώσεις!
Συχνά όταν οι άντρες ακούν τη λέξη ουρολοίμωξη ο νους τους πηγαίνει σε γυναικεία πάθηση και κυριεύονται από ένα αίσθημα ανακούφισης. Ωστόσο, αν και σύνηθες φαινόμενο της γυναικείας φύσης