Μάθε αν το ζώδιο σου είναι …εγκληματικό!

Μάθε αν το ζώδιο σου είναι …εγκληματικό!

Σύμφωνα με το FBI το ζώδιο του καθενός καθορίζει τον χαρακτήρα του, ακόμα και το είδος του εγκλήματος που μπορεί να διαπράξει!!! Οι Αμερικάνοι είναι γνωστοί για τις έρευνες στην εγκληματολογία, αλλά πολλές φορές όπως φαίνεται φτάνουν στα άκρα, όπως όταν επικαλούνται την αστρολογία. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να μάθεις πόσο …εγκληματικό είναι το ζώδιο σου!

Οι εγκληματολόγοι του FBI έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα σύμφωνα τα στοιχεία που πήρα για τα ζώδια συλληφθέντων κατά συρροή δολοφόνων και κατάρτισαν μια λίστα για το ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα από άποψη εγκληματικής συμπεριφοράς.

Από τα ζώδια της Φωτιάς που είναι Τοξότης , Κριός και Λέων, ο Τοξότης έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγκληματιών και είναι ο πιο δύσκολος να συλληφθεί, ο Κριός είναι συνήθως ο πιο βαριά οπλισμένος, αλλά στην πραγματικότητα ο πιο επικίνδυνος από τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Λέων.

Από τα Ζώδια του αέρα είναι Ζυγός , Δίδυμοι και Υδροχόος, οι Ζυγοί έχουν το πιο βεβαρυμένο ποινικό μητρώο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα και είναι συνήθως οπλισμένοι και πολύ επικίνδυνοι. Από την άλλη οι Δίδυμοι εμπλέκονται συνήθως σε εγκλήματα απάτης, ενώ οι Υδροχόοι συνήθως διαπράττουν εγκλήματα με στόχο την εκδίκηση.

Από τα Ζώδια της Γης Αιγόκερως , Παρθένος και Ταύρος που είναι ο πιο ευέξαπτος και γι’ αυτό επικίνδυνος, ο Παρθένος είναι επίσης συνήθως βαριά οπλισμένος, ενώ το ποινικό μητρώο ενός Αιγόκερου έχει λίγο απ’ όλα.

Από τα Ζώδια του Νερού είναι Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς οι Καρκίνοι έχουν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία εγκληματιών μεταξύ όλων των ζωδίων και είναι επίσης πολύ βίαιοι, ενώ ο Σκορπιός και οι Ιχθείς είναι επίσης αρκετά ευέξαπτοι.

Ιδού η λίστα με τις εγκληματικές ιδιότητες του κάθε ζωδίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του FBI:

Καρκίνος: Είναι ως επί το πλείστον δολοφόνοι πάθους. Σκοτώνουν σχεδόν κατά κανόνα και αφήνουν κάποια διακριτικά σημάδια στο σώμα των θυμάτων τους για να υπογράψουν το έγκλημά τους.

Ταύρος: Συνήθως εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συνήθως ενεργούν μόνοι τους χωρίς συνεργούς.

Τοξότες: Είναι απατεώνες και κλέφτες, ωστόσο σπάνια βλάπτουν το θύμα τους εκτός κι αν κινδυνεύει η δική τους ζωή.

Κριός: Συνήθως προσλαμβάνονται για να κάνουν εγκλήματα.

Αιγόκερος: Ως επί το πλείστον συμμετέχουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Σκορπιός: Αναδείχθηκε το πιο σαδιστικό και δολοφονικό ζώδιο

Παρθένος: Είναι συνήθως διαρρήκτες ή χάκερ .

Ζυγός: Είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά,

Ιχθείς: Εμπλέκονται ως επί το πλείστον σε εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά .

Δίδυμος: Δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και συνδέονται συνήθως με οικονομικές απάτες και αναίμακτες κλοπές.

Λέων: Συνήθως εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και αναγνώριση κι έτσι δεν ασχολούνται με μικροαδικήματα.

Υδροχός: Είναι χάκερ και ειδικεύονται στην εξαπάτηση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα