Είσαι ΠΑΟΚ για 12 σοβαρούς λόγους!

Είσαι ΠΑΟΚ για 12 σοβαρούς λόγους!

Αν ρωτήσεις τους Αρειανούς θα γελάσουν και θα σε παραπέμψουν στους …αθίγγανους! Είναι η γνωστή πλάκα μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων της Θεσσαλονίκης, που δυστυχώς πλέον δεν συναντιούνται στα γήπεδα της Α΄ Εθνικής. Τα ομηρικά ντέρμπι της Τούμπας και του Χαριλάου αποτελούν προσωρινό, ελπίζουμε, παρελθόν. Ωστόσο ο Άρης είναι και τυχερός, αφού δεν παίζει σε αυτή την άθλια Super League, όπως θέλουν να αποκαλούν το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Όμως εσύ, αναρωτήθηκες ποτέ γιατί είσαι ΠΑΟΚ;

Οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς είναι ΠΑΟΚ, Άρης ή Ηρακλής, αλλά σήμερα εξετάζουμε μόνο τον ΠΑΟΚ. Ιδού λοιπόν γιατί είσαι ΠΑΟΚ!

1. Είναι μεγάλη ομάδα! Είναι ο ΠΑΟΚ!

2. Είναι η ομάδα της φτωχολογιάς, καθότι η Τούμπα είναι μια περιοχή που φτιάχτηκε από πρόσφυγες. Έτσι όταν δημιουργήθηκε ο ΠΑΟΚ (Πανθεσσαλονικίος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπουλιτών συγκέντρωσε, όπως ήταν φυσικό πολύ κόσμο!

3. Είναι η παραδοσιακά αντίπαλη ομάδα του Ολυμπιακού, που δεν «μασάει» από τα διάφορα κολπάκια του κέντρου.

4. Στον ΠΑΟΚ μεσουράνησε ο Κούδας!

5. Γιατί ο Νικόλας οργάνωνε για χρόνια ολόκληρα την κερκίδα!

6. Επειδή στάθηκε επάξια απέναντι στην παντοδύναμη τότε Μπαγιερν Μονάχου! Στάθηκε άξια απέναντι στη Νάπολι του Μαραντόνα, αν και έχασε και έχει κερδίσει ακόμα και την Μπαρτσελόνα!

7. Επειδή κάθε χρόνο παίζει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

8. Έχει το καλύτερο γήπεδο

9. Έχει περισσότερες νεώτερες, επιτυχίες στο ποδόσφαιρο από τον Άρη και τον Ηρακλή.

10. Επειδή πολλοί θεωρούν ότι τον στήριζαν τα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ, του Μπούζα, η αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης που μεσουρανούσε μέχρι περίπου το 2000, όταν πουλήθηκε στο συγκρότημα της Μακεδονίας.

11. Τον στηρίζει το Metro Sport.

12. Γιατί αν ρωτήσεις έναν Παοκτσή θα σου απαντήσει: Γιατί ΠΑΟΚ είσαι ρε!!!!

Γιατι ο Μαραντόνα πάτησε το πόδι του στην Τούμπα

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα