7 λόγοι που ο …ναρκισσισμός κάνει καλό στην υγεία σου!

7 λόγοι που ο …ναρκισσισμός κάνει καλό στην υγεία σου!

Γυμνάζεσαι, προσέχεις τον εαυτό σου, έχεις ωραίο σώμα και γενικά δείχνεις ωραίος και κάποιοι σε αποκαλούν ναρκισσιστή… Βέβαια εσένα πόσος σε νοιάζει, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι ναρκισσιστής δεν είσαι. Εκείνο που δεν ξέρουν εκείνοι που σε αποκαλούν έτσι, είναι ότι αυτό που αποκαλούν ναρκισσισμό κάνει καλό στην υγεία σου.

Και γιατί αυτό κάνει καλό στην υγεία σου;

1. Επειδή γυμνάζεσαι!

Και όπως είναι γνωστό, η άθληση κάνει καλό στην υγεία σου.

2. Σωστή διατροφή

Για να διατηρείς το σώμα σου σε κατάσταση fitness είναι βέβαιο ότι προσέχεις τη διατροφή σου. Αποφεύγεις τα κακά λιπαρά και γενικώς φροντίζεις να μην τρως ότι νάναι. Είσαι βέβαια ο τύπος που ορισμένες φορές ξεφεύγεις στη διατροφή αλλά ξέρεις πότε να επιστρέψεις στον σωστό δρόμο. Η σωστή διατροφή είναι βέβαιο ότι κάνει καλό στην υγεία του ανθρώπου.

3. Ο καθρέφτης

Ο έλεγχος του βάρους μας και γενικά της κατάστασης του σώματος μας δεν γίνεται μόνο με την ζυγαριά. Γίνεται κυρίως με τον καθρέφτη, όπου μπορείς να παρατηρήσεις εύκολα τις αλλαγές στο σώμα σου και αλλαγές σημαίνουν περιττό λίπος που δεν είναι κάτι καλό για την υγεία.

4. Οι selfie

Το ότι ανεβάζεις κάποια ημίγυμνη selfie ημίγυμνος από το μπάνιο του σπιτιού σου στο Facebook δεν σε κάνει αυτόματα νάρκισσο. Αντίθετα η φωτογράφιση του σώματος σου κατά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει καλό, αφού έτσι μπορείς να παρατηρήσεις πιο εύκολα –ακόμα και από τον καθρέφτη- τις αλλαγές ώστε να μην ξεφεύγεις.

5. Περιποίηση

Το γεγονός ότι περιποιέσαι το δέρμα σου, δεν σε κάνει νάρκισσο. Υγιές δέρμα δείχνει υγιή οργανισμό.

6. Μαλί στην …τρίχα

Η περιποίηση των μαλλιών μας, είναι βασικό για έναν άνδρα, αφού οι περισσότεροι τα χάνουν σχετικά νωρίς. Είναι θέμα ορμονών λένε οι γιατροί, όμως η σωστή περιποίηση των μαλλιών σου δίνει υγιή μαλλιά και αυτό αντικατοπτρίζει την καλή σου υγεία.

7. Δόντια

Τα δόντια σύμφωνα με τους οδοντίατρους αλλά και δεκάδες επιστημονικές έρευνες αντικατοπτρίζουν τη καλή υγεία του οργανισμού.
Και άσε τους να σε λένε νάρκισσο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε 5 τρόπους για να διπλασιάσεις τα οφέλη από την προπόνησή σου
Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πώς μπορείς να διπλασιάσεις τα οφέλη σου από την προπόνηση. Σίγουρα μία σωστή διατροφή αλλά και ένα έντονο πρόγραμμα είναι δύο τρόποι γνωστοί και περπατημένοι.