Η πρώτη φωτογράφιση του Αλέξανδρου Βαβούδη ήταν …hard!

Η πρώτη φωτογράφιση του Αλέξανδρου  Βαβούδη ήταν …hard!

Πρώτη φορά να σε φωτογραφίζουν και να είναι και χειμωνιάτικα και σε εξωτερικό χώρο, είναι κάπως ζόρικο, ειδικά όταν μένεις γυμνός για τις ανάγκες της εικόνας! Αλλά όπως φαίνεται ο Αλέξανδρος Βαβούδης είναι αυτό που υποστήριξε στη συνέντευξη του στο Activeman, ένας άντρας σκληραγωγημένος που δεν μασάει στις προκλήσεις.

Στο εισαγωγικό της συνέντευξης του είχε γραφτεί ότι ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να ήταν μοντέλο, θα μπορούσε να ήταν πρωταθλητής σε διάφορα αθλήματα, εκείνος όμως προτίμησε το ποδόσφαιρο.

Και ξαφνικά ο Αλέξανδρος δέχθηκε την πρόταση του φωτογράφου Διονύση Κουμνιώτη και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά ως μοντέλο. Η φωτογράφιση έγινε Παρκο Τριτση στο Ιλιον, με αρκετό κρύο και το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό και ο Αλέξανδρος απέδειξε ότι είναι hard τύπος και δεν μασάει στο κρύο.

Ο Αλέξανδρος Βαβούδης είναι υπεύθυνος σε ηλεκτρονικό κατάστημα gadget και personal trainer. (Πάτα εδώ να διαβάσεις τη συνέντευξη του)

Ορίστε ορισμένες από τις εικόνες της πρώτης φωτογράφισης του Αλέξανδρου:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Danny Koumniotis – Photography

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.