Θα τολμούσες να πας σε kinky μασκέ πάρτι;

Θα τολμούσες να πας σε kinky μασκέ πάρτι;

Κάποτε ήταν πολύ στη μόδα! Τα τελευταία χρόνια μπορεί να kinky μασκέ πάρτι να είναι ελάχιστα, όμως υπάρχουν και όπως δείχνουν τα πράγματα αρχίζουν να αναβιώνουν , δειλά, δειλά. Εσύ όμως θα τολμούσες να πας σε ένα τέτοιο πάρτι;

Το σίγουρο είναι ότι στη χώρα μας τα πράγματα είναι πιο …απλά, σε σχέση με το Βερολίνο ας πούμε! Το πολύ, πολύ να σε πειράξουν… να πειράξεις και στο τέλος μετά από πολλά ποτά να καταλήξεις σε κάποιο κρεβάτι.

Όμως το θέμα είναι το ντύσιμο και η οργάνωση, γιατί σε ένα τέτοιο πάρτι δεν πας …κουστουμαρισμένος.

Μία εκδοχή είναι να το παίξεις Τομ Κρουζ στη ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» που κορυφώνεται σε ένα μασκέ πολύ γκλαμουράτο πάρτι που πήζει στα όργια. Ντύσιμο εποχής, μπέρτες, μανδύες και …μαστίγια σε πρώτη διάταξη ή να το οργανώσεις με την παρέα σου, όπως πριν από χρόνια στη Θεσσαλονίκη, που ξαφνικά –και με κρύο καιρό- έσκασε μύτη μια παρέα καλλίγραμμων γυναικών, ντυμένων με τα σχετικά δερμάτινα και μπέρτες, που τραβολογούσαν δεμένους με αλυσίδες και ημίγυμνους δύο καλογυμνασμένους άντρες! Φυσικά ντυμένους κατάλληλα με …ελάχιστα, παρά το κρύο, δερμάτινα αξεσουάρ!!!

Το θέμα είναι, ότι όπως και να πας ντυμένος, το κάθε κλαμπ που οργανώνει τέτοια event θα έχει προσλάβει και τα κατάλληλα μοντέλα να …φτιάξουν ατμόσφαιρά. Αν όμως έχει προσκληθεί σε σπίτι, τότε όλα αλλάζουν!

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή κλαμπ, τα πράγματα είναι πιο απλά. Τα μοντέλα, η μουσική, τα ποτά και φυσικά ο χαμηλός φωτισμός φτιάχνει το ανάλογο κλίμα. Τα παιχνίδια μπορεί να αρχίσουν ανά πάσα στιγμή, μόλις «ζεσταθεί» λίγο η ατμόσφαιρα και εσύ μπορεί να βρεθεί …δεμένος σκλάβος ή λυτός… αφέντης! Όλα παίζουν ανάλογα με τα κέφια!

Πειράγματα και διάφορα άλλα παίζουν, αλλά μέχρι ένα όριο και φυσικά εξαρτάται από σένα αν θα συνεχίσεις ή όχι.

Το θέμα είναι πόσο απελευθερωμένος είσαι για να βρεθείς σε ένα τέτοιο μασκέ πάρτι, γιατί το ζητούμενο είναι να μην το …φέρεις βαρέως, την επόμενη μέρα!

Αν πάλι είσαι συνειδητοποιημένος, τότε είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά.

Φυσικά αν σε καλέσουν σε kinky μασκε πάρτι σε σπίτι, το θέμα πάλι αλλάζει, αφού εκεί είναι όλα ανοιχτά…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα