Αυτά είναι τα 5 tips της ανεξαρτητοποίησης!

Αυτά είναι τα 5 tips της ανεξαρτητοποίησης!

Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να φύγεις από το σπίτι των γονιών σου και να ανεξαρτητοποιηθείς; Ίσως αυτό που θα ακούς συνέχεια είναι που θα πας να μείνεις μόνος ούτε εάν αυγό δεν ξέρεις να βράζεις και πολλά άλλα. Είναι δύσκολο να φεύγεις από το σπίτι που μεγάλωσες και να ξεκινάς να ανοίξεις το δικό σου, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Φυσικά, εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα, καθώς να συντηρήσεις ένα σπίτι δεν είναι τόσο αυτό εύκολο, όσο φαντάζει αρχικά στο μυαλό σου.
Πριν ξεκινήσεις την ...μετακόμιση διάβασε τα παρακάτω tips για να είσαι προετοιμασμένος.

1. Μην εμπιστεύεσαι τις αγγελίες που βλέπεις online. Γιατί μπορεί το ευάερο και ευήλιο διαμέρισμα να μυρίζει μούχλα, οι online φωτογραφίες του να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. O έλεγχος του σπιτιού πριν το κλείσιμο οποιασδήποτε συμφωνίας είναι απαραίτητος.

2. Τσέκαρε αν δουλεύει το καζανάκι, το πλυντήριο, η κουζίνα, το ψυγείο, σίγουρα δεν έχουν μούχλα τα ντουλάπια, μήπως υπάρχουν ρωγμές στους τοίχους και το ταβάνι.

3. Η αναζήτηση του ιδανικού σπιτιού είναι στην ουσία η αναζήτηση του ιδανικού σπιτιού στην ιδανική γειτονιά.

4. Προτίμησε σπίτι που δεν είναι επιπλωμένο. Γιατί θα πληρώνεις τα έπιπλα επ άπειρον μέσα από το νοίκι.

5. Αν ψάχνεις διαμέρισμα, απέφυγε το ισόγειο. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παραβιάσουν τον χώρο σου .

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως μπορεί η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να σε παχύνει και όχι μόνο!
Αν πιστεύεις στη νηστεία είναι καλό να νηστέψεις αφού εκτός από ψυχική ηρεμία θα σου δώσει και την απαραίτητη αποτοξίνωση που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Όμως νηστεία δεν σημαίνει ούτε να παχύνεις