Αυτές είναι οι 5 μεγάλες αλήθειες των αντρών!

Αυτές είναι οι 5 μεγάλες αλήθειες των αντρών!

Κατά καιρούς οι γυναίκες μας έχουν βγάλει το όνομα ότι είμαστε αναίσθητοι, ότι δεν δείχνουμε τα συναισθήματα μας, ότι δεν θυμόμαστε τις επετείους… ακόμα και εκείνες που θεωρεί εκείνη επέτειο, όπως για το …πότε της …χαμογέλασες πρώτη φορά!!! 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 9 μύθοι του σεξ που σε βασανίζουν!

Πολλές μας έχουν βρίσει αλλά εμείς την αλήθεια ή μάλλον τις αλήθειες τις γνωρίζουμε βαθιά μέσα μας! Υπάρχουν μερικές αλήθειες που ισχύουν για εμάς τους άντρες και ορίστε μερικές από αυτές:

1. Είμαστε ευαίσθητοι
Μπορεί να μην κλαίμε συχνά αλλά θα δακρύσουμε θα πονέσουμε γιατί θα έχουμε πολύ σοβαρό λόγο! Η εικόνα ενός άντρα να κλαίει είναι και λίγο ταμπού μπορεί να δείχνουμε άνετοι και μέσα μας να… επικρατεί η απόλυτη μαυρίλα.

2. Δεν το έχουμε με τα δώρα
Οι άντρες πολύ απλά δεν το έχουν με τα δώρα! Δεν ξέρουμε σχεδόν ποτέ τι χρειάζεται η μαμά μας, η αδερφή μας. Η κοπέλα μας, ο κολλητός μας κτλ.
Αγοράζουμε πρακτικά δώρα, δώρα που θα χρησιμεύσουν σε κάποιον, σε αντίθεση με τις γυναίκες που θα πάρουν ότι πιο περίεργο και μη χρήσιμό χρειάζεται ο άλλος!

3. Το πρώτο βήμα
Μπορεί οι άντρες εκ φύσεως να είναι κυνηγοί και να επωμίζονται το βαρύ καθήκον της πρώτης κίνησης, αλλά ι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μία ξινισμένη γυναίκα η οποία θα απορρίψει τον εκάστοτε με το χειρότερο τρόπο, είναι ικανή να του κόψει τα φτερά!

4. Φίλος = αδερφός
Η αντρική φιλία είναι πολύ διαφορετική από την γυναικεία. Πολλές φορές είναι πιο δυνατή θα έλεγα. Από τη στιγμή που ένας άντρας θεωρεί κάποιον φίλο του, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί οποιοδήποτε σχόλιο γαι εκείνον χωρίς να γίνει έξαλλος.

5. Άλλο αγάπη και άλλο σεξ
Για εμάς του άνδρες δεν είναι ταυτόσημο ο έρωτας, η αγάπη Και το σεξ. Ξέρουμε να τα διαχωρίζουμε και να φερόμαστε αναλόγως. Αν και πολλές μας βρίζουν, είναι καλύτερο να είσαι ξεκάθαρος , παρά ψεύτης!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...