Ένας piercers σου εξηγεί γιατί σε …φτιάχνει το piercing!

Ένας piercers σου εξηγεί γιατί σε …φτιάχνει το piercing!

Πραγματικά δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό, αλλά υπάρχει τεράστιο ποσοστό αντρών και γυναικών , οι οποίοι μπορούν να «φτιαχτούν» μόνο και μόνο βλέποντας ένα σκουλαρίκι σε διάφορα σημεία του σώματος! Γυναίκες και άντρες προχωρούν σε piercing σε διάφορα σημεία, εκτός του συνηθισμένου που είναι τα αυτιά. Πολλοί άνδρες τα τελευταία χρόνια κάνουν piercing στη περιοχή των θηλών.

Στο Activeman μιλήσαμε με τον Αδαμ, ο οποίος ξεκίνησε από μικρή ηλικία να κάνει piercing στο σώμα του και πλέον ο ίδιος κάνει σε άλλους, αφού η τρέλα και το χόμπι του, μετατράπηκε σε επάγγελμα

Σήμερα ανοίγουμε τον φάκελο piercing στη περιοχή των θηλών.
Ο Αδάμ, μας λέει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε για τα σκουλαρίκια αλλά και για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά την διάρκεια της δουλειάς.
«Αρχικά, οι επαγγελματίες piercers χρησιμοποιούν αποστειρωμένες βελόνες και εξοπλισμό προκειμένου να προστατέψουν την υγεία του πελάτη. Πρέπει να έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Σημαντικό ρόλο παίζει η γνώση και η επειρία.» τονίζει ο Αδαμ.

Ποιο το κόστος piercing στη θηλή;
« Το piercing στην περιοχή της θηλής κοστίζει 20 με 40 ευρώ, με τα κοσμήματα αντίστοιχα να κοστολογούνται στα 7-40 ευρώ. Όποτε, υπολόγισε ότι θα πληρώσεις από 30 μέχρι και 80 ευρώ. Καλό θα ήταν να αγοράσουμε ένα καλό κόσμημα, έτσι ώστε δεν θα κινδυνεύουμε από τυχόν μολύνσεις.»

Γιατί κάποιος επιλέγει να κάνει piercing στη θηλή;
«Οι περισσότεροι άνδρες ,κάνουν piercing γιατί είναι πολύ σέξι , όπως μου λένε και οι γυναίκες τους αρέσει πολύ και προσφέρει μεγαλύτερη διέγερση.»

Όπως μας λέει ο Αδάμ, ευτράπελα λίγο ή πολύ υπάρχουν σε αυτή την δουλειά. « Το συνηθισμένο είναι όταν έρχονται παιδιά ηλικίας κάτω των 18 και λένε ψέματα ότι είναι 20, 22 ή 25 χρονών για να τους κάνω τρύπα και πολλοί έρχονται για να κάνουν τρύπα στη θηλή, λόγο μόδας και επειδή έχουν ακούσει ότι αρέσει στις γυναίκες»

Πώς φροντίζουμε το piercing;
- Να πλένεις τα χέρια σου πριν τον καθαρισμό του piercing
- Φυσιολογικό ορό για να καθαρίζουμε το σκουλαρίκη.
- Να ξεπλένεις πάρα πολύ καλά οποιοδήποτε ίχνος του σαπουνιού από την περιοχή του piercing.
- Στέγνωσε με πολύ απαλά χτυπήματα με χαρτομάντιλο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα