Δες πως μπορεί να υπνωτιστείς δια μέσω… τηλεοράσεως!!!

Δες πως μπορεί να υπνωτιστείς δια μέσω… τηλεοράσεως!!!

Εκεί που κάθεσαι και παρακολουθείς τηλεόραση μπορεί να σε πάρει ο ύπνος! Αυτό συμβαίνει σε πολλούς, ωστόσο σε πολλούς δεν συμβαίνει να παρακολουθούν τηλεόραση και να υπνωτιστούν και να χρειαστεί η επέμβαση ειδικών για να ξυπνήσουν.

Συνέβη στη Γαλλία, όταν ένας άντρας βρέθηκε σε σε κατάσταση «ύπνωσης» ενώ παρακολουθούσε μια τηλεοπτική εκπομπή όπου έκανε επίδειξη ένας διάσημος καναδός... υπνωτιστής.

Η οικογένεια του άνδρα κάλεσε σε βοήθεια, καθώς ο άνθρωπός τους έμοιαζε να έχεο «παγώσει» μπροστά στην οθόνη.

Η σύζυγός του, ενώ στην αρχή γέλασε βλέποντας τον σύζυγό της να μαγνητίζεται από τον υπνωτιστή στην οθόνη, δήλωσε σε μια τοπική εφημερίδα ότι κατόπιν «ένιωσε τον απόλυτο πανικό», έκλεισε την τηλεόραση και κάλεσε βοήθεια.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στην κατοικία του 51χρονου ωστόσο εκείνο που τελικά «ξύπνησε» τον άνδρα ήταν η ίδια η σύζυγός του στον οποίο μιλούσε με σταθερή φωνή. Ο άνδρας δεν αντιδρούσε για τουλάχιστον μία ώρα στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.

Οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι μόλις ο άνδρας «ξύπνησε» από την ύπνωση, τον άφησαν στο σπίτι του καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η διάγνωση ή η ακριβής φύση του περιστατικού δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν από κάποια ιατρική πηγή σήμερα.

Ο Γάλλος τηλεθεατής εξήγησε από την πλευρά του στην εφημερίδα ότι φοβήθηκε πάρα πολύ κι ότι αν και φαινομενικά είχε τις αισθήσεις του, «ήταν σα να είχε πέσει σε κώμα».
Επιπλέον εξήγησε ότι δεν κατάλαβε πώς «παγιδεύτηκε», καθώς κι ο ίδιος έχει κάποιες γνώσεις κι ασχολείται με την ύπνωση.

ΠΗΓΗ: Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.