5 σοβαροί λόγοι να ταξιδέψεις μόνος!

5 σοβαροί λόγοι να ταξιδέψεις μόνος!

Αν έχεις καταφέρει να βρεις πέντε …φράγκα να κάνεις διακοπές και είσαι εργένης, τότε είναι καλύτερο να σκεφτείς να πάρεις παρέα. Φύγε μόνος σου και άσε τη ζωή σου να κυλίσει σε μια περιπέτεια!

Τι ποιο αναζωογονητικό, γεμάτο έμπνευση και φαντασία, τι ποιο περιπετειώδες από το να ταξιδεύει κάποιος μόνος του.
Tο να ταξιδεύεις σόλο, είναι από μόνο του μια περιπέτεια. Πρώτα και πάνω από όλα μαθαίνεις να βασίζεσαι στον εαυτό σου, παίρνεις μόνος σου αποφάσεις άρα και την ευθύνη αυτών και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την δική σου περιπέτεια.

Σίγουρα δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις εμπειρίες που θα ζήσεις και κάποιες από τις ιστορίες που θα διηγείσαι δεν θα γίνονται πιστευτές από την παρέα, αλλά τα οφέλη που θα αποκομίσεις.

1.Το μοναχικό ταξίδι θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τα όρια και τις ικανότητές σου και θα ανακαλύψεις τη δύναμή σου.

2. Το μοναχικό ταξίδι είναι πιο οικονομικό
Όταν ταξιδεύετε μόνος , είναι πιο εύκολο να κανονίσεις τον προϋπολογισμό σου. Κανονίζεις εσύ και μόνο εσύ που, πότε και τι θα φας . Και έτσι μπορείς να κάνεις οικονομία και να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να επισκεφθείς κάποια άλλη πόλη ή κάποιο άλλο μέρος.

3. Θα τα βρεις με τον εαυτό σου
Ένα μοναχικό ταξίδι θα σου προσφέρει μια πραγματική γνωριμία με τον εαυτό σου , με τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι.

4. Κάνεις φίλους χωρίς να το καταλάβεις
Οι ντόπιοι σε βλέπουν πάντα σαν εξερευνητή και σε καλούν στα σπίτια τους, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα σε κάνει παρέα και θα σε καλεί για ποτά, στο μπαρ θα σε αναγνωρίζουν και θα σε περιμένουν κάθε μέρα.

5. Η συνολική εμπειρία είναι πιο έντονη
Όταν ταξιδεύεις μονός σου, τότε κάθε εμπειρία είναι πολύ πιο έντονη από το αν ταξίδευες με παρέα. Καθώς βιώνεις τα συναισθήματα και την εμπειρία του ταξιδιού, χωρίς εξωτερικές επιδράσεις.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...