Τι νομίζεις ότι βλέπουν τα …βλέμματα όταν οδηγάς ημίγυμνος;

Τι νομίζεις ότι βλέπουν τα …βλέμματα όταν οδηγάς ημίγυμνος;

Οδηγάς στις διακοπές ή κάποιο ξέγνοιαστο καλοκαιρινό σαββατοκύριακο, ημίγυμνος και σταματάς είτε επειδή είδες μια γνωστή ή έναν γνωστό, είτε στα διόδια επειδή ταξιδεύεις!!! Το βέβαιο είναι ότι το βλέμμα κοιτάει το κορμί σου, καθισμένο ημίγυμνο και δεμένο με τη ζώνη… αλλά ποιο σημείο του κορμιού σου κοιτάει;

Θα μας πεις ότι εξαρτάται από το αν είναι άντρας ή γυναίκα και φυσικά αν είναι γυναίκα θα είσαι βέβαιος ότι κοιτάει το …επίμαχο σημείο που κρύβεται κάτω από το παντελονάκι ή το μαγιό! Ίσως και να το κοιτάει, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν κοιτάνε μόνο αυτό το σημείο του κορμιού σου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των βλεμμάτων, είτε γυναικεία, είτε, κοιτούν πρώτα τους καλογυμνασμένους σου κοιλιακούς. Το επόμενο σημείο είναι το στήθος που ειδικά όταν διαγράφεται από πάνω ή κάτω γωνία φαντάζει ιδιαίτερα επιβλητικό. Στην περίπτωση του αυτοκινήτου, στα βλέμματα φαντάζει από τη πάνω γωνία.

Τρίτο σημείο του σώματος σου που κοιτούν τα βλέμματα είναι τα πόδια σου, που και αυτά διακρίνονται, κυρίως οι μηροί, δίπλα από το τιμόνι.

Όσο για το επίμαχο σημείο που φουσκώνει μέσα από το σορτσάκι, την βερμούδα ή το μαγιό, στα γυναικεία μάτια επιλέγεται ανάμεσα στο γενικό σύνολο των υπόλοιπων σημείων του ανδρικού κορμιού ενώ τα ανδρικά δεν το προσέχουν σχεδόν καθόλου, εκτός αν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...