Και οι πιο... γεμάτοι έχουμε «δικαίωμα» στο ...activeman και στην άθληση!

Και οι πιο... γεμάτοι έχουμε «δικαίωμα» στο ...activeman και στην άθληση!

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης

Ρατσισμός και αυτός... Να έχεις κάποια κιλάκια επιπλέον να πηγαίνεις στο γυμναστήριο να προσπαθήσεις να τα χάσεις και να σε κοιτάζουν οι πιο ..μπασμένοι στα κόλπα σαν αστροναύτη!! Και ψου ψου και μου μου... τελικά σε πιάνουν οι ντροπές δεν ξαναπάς και το ρίχνεις στις πανσέτες..

Δεν πρέπει να ναι όμως έτσι. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην άθληση και ας μην ήμαστε fit ! Όλοι έχουμε δικαίωμα να μπορούμε να γυμναστούμε χωρίς να νοιώθουμε παρείσακτοι στον χώρο.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο πιο activeman ειναι ο τύπος με τα six pack που ξημεροβραδιάζεται στα γυμναστήρια από έναν ..κοινό θνητό που ξυπνάει το πρωί πηγαίνει τα παιδιά σχολείο , τρέχει στο γραφείο και σε χίλιες πεντακόσιες δουλειές για να γυρίσει το απόγευμα κατάκοπος στο σπίτι να πάει τα παιδιά σε δραστηριότητες , 2-3φορές την εβδομάδα να κάνει μια μορφή αθλητισμού και να έχει και την κυρία μετά από όλα αυτα να του λέει "τι θα κάνουμε απόψε μωρό μου" και αν δεν κάνετε να ξαναβλέπεις χαμόγελο 20 μέρες μετά , που όμως είναι ... One pack;;; Η απάντηση είναι ..καθόλου...

Ηθικό δίδαγμα. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και την εικόνα μας αλλά ποτέ δεν νοιώθουμε μειονεκτικά και κομπλεξικά απέναντι σε οποιονδήποτε! Όλοι έχουμε έναν activeman μεσα μας!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...