Οι Σκανδιναβοί είναι από άλλο… ανέκδοτο

Οι Σκανδιναβοί είναι από άλλο… ανέκδοτο

Του Μάνου Χατζάκη

Αφορμή πήραν από –κατά καιρούς- «ποσταρίσματα» της φίλης Βιβής, η οποία αν και μεγάλωσε στην επαρχία και, εδώ και αρκετά χρόνια ζει στην Αθήνα, έχει «φετίχ» με τους Σκανδιναβούς άνδρες. Παρακολουθώντας τις αναρτήσεις της, μπήκα στη διαδικασία να ψάξω λίγο περισσότερο στο Διαδίκτυο, ζητώντας παράλληλα και τη δική της εξήγηση.

Τα συμπεράσματα οδηγούν στον… πεντάλογο του καλού Σουηδού, Νορβηγού και πάει λέγοντας, οι οποίοι έχουν πέραση και στις Ευρωπαίες, όπως διαπίστωσα βλέποντας διάφορα σχόλια σε ιστοσελίδες.

Πάμε, λοιπόν, στις λύσεις του σκανδιναβικού σταυρόλεξου…

1. Είναι ψηλοί

Με μέσο όρο 1.80 μ. plus είναι καλός λόγος, για να ελκύουν τις (ψηλές) γυναίκες, οι οποίες φαντασιώνονται στιβαρά μπράτσα, γραμμωμένους κοιλιακούς (όχι κάτι υπερβολικό). Σε αντίθεση, δηλαδή, με τους πιο κοντού Ελληνες, οι οποίοι σε αυτή την κατηγορία θηλυκών δεν έχουν καμία (μα καμία) ελπίδα.

2.Ανοιχτόχρωμοι

Ε, αυτό το λένε οι σκουρόχρωμες Ελληνίδες, οι οποίες δεν φημίζονται για το ανοιχτό χρώμα δέρματος. Στη λογική ότι τα… ετερόχρωμα (στο περίπου) έλκονται, το καταλαβαίνω. Από την άλλη, πάλι, δεν ξέρω πόσοι άνδρες έχουν το ίδιο σκεπτικό με τις ανοιχτόχρωμες γυναίκες.

3.Κόκκινες τρίχες

Τι σχόλιο να κάνεις τώρα; Ψηλός και γυμνασμένος (δεκτό), αλλά με κόκκινες τρίχες και ανοιχτό χρώματα δέρματος; Φαντασίωση είναι, δεν υπάρχει λογική.

4.Ανοιχτόμυαλοι

Ναι, αυτό το λένε και οι Ελληνίδες, που μεγάλωσαν με πρότυπα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, το λένε και οι Δανές που ακόμα δεν έχουν δώσει ορισμό στην έννοια της σχέσης/οικογένειας/φιλίας. Οποιος έχει μιλήσει με Σκανδιναβό/ή, θα καταλάβει ότι –πράγματι- έχουν ανατραφεί με διαφορετικές αντιλήψεις, που η Νότια Ευρώπη αντιμετωπίζει, έως και σήμερα, ως ταμπού.

Και το καλύτερο…

5. Μεγάλωσαν εκεί όπου ο ήλιος εμφανίζεται στη χάση και στη φέξη

Μάλλον δεν το είπε κάποια Ελληνίδα, η οποία ζει και τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια, περίπου 300 μέρες τον χρόνο, αλλά κάποια Ισλανδή, η οποία μπορεί να νιώσει από… σκοτάδι.
Δεν έβγαλα άκρη, πόσο σεξουαλικός γίνεται κάποιος, ανάλογα με το αν ζει στη σκιά ή κάτω από τον καυτό ήλιο του Μαϊάμι.

Δηλαδή, ρε Βιβή, είχες και στο χωριό σου Σκανδιναβούς;

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...